Kralj Tomislav

Mjesto za poslovne ljude koji uživaju u domaćoj kuhinji i opuštenoj atmosferi.
Hotel Kralj Tomislav nalazi se u strogom središtu Nove Gradiške i omiljeno je mjesto ljubitelja domaće kuhinje. Gosti hotela često su  poslovni ljudi i članovi nogometnih klubova koji uživaju u jelima restorana Kruna.

U sklopu hotela je i engleski pub “Sir Marc & Philip” te kafeterija “Dolce Vita” s velikom terasom te studio za saune i masaže. Hotel ima 23 sobe i  4 apartmana, a osoblje hotela nudi usluge organizacije sastanaka u konferencijskoj dvorani za maksimalno 30 osoba, korištenje saune, organizaciju izleta, organizaciju vjenčanja i brojne druge aktivnosti.

Cijena noćenja u jednokrevetnoj sobi s pogledom na park iznosi 46 eura, dvokrevetnuk sobu platit ćete oko 60 eura, a trokrevetnu 89 eura. Za četverokrevetni apartman s pogledom na park izdvojit ćete 87 eura, za 5- krevetni apartman s pogledom na park 110 eura.  Sobe su opremljene s televizorom sa satelitskim prijemom, centralnim grijanjem, klimatizacijom i priključkom za Internet.

KORISNE INFORMACIJE

Hotel: Kralj Tomislav
Lokacija: Nova Gradiška (Trg Kralja Tomislava 3)
Kontakt: tel.: +385 (0)35 362 722, e-mail: recepcija@hotel-kralj-tomislav.hr
Kako doći:  Autom ( autocesta Zagreb- Slavonski brod), vlakom. Hotel je od željezničkog i autobusnog kolodvora udaljen 500 metara.

Facebook Like Button