Krema koja shvaća što žele zrelije žene

Lancôme je poznat kao vodeći brand koji je razvio jednu od prvih linija za njegu kože dizajniranu kako bi zadovoljio potrebe zrelijih žena.

U svrhu vjerovanja da žene ne žele samo sakriti znakove starenja – radije bi slavile svoje samopouzdanje i individualnost, Rénergie Multi-Glow linija proizvoda ispunjava zahtjeve njihove kože kako bi otkrile svoju prirodnu ljepotu u svakoj životnoj fazi.

renergie-krema-1

Kako bi shvatili što zrelije žene zaista očekuju od svojih proizvoda za njegu kože, Lancôme se obratio jednoj od svojih najslavnijih ambasadorica, Isabelli Rossellini.

Nadmašivši svoju ulogu ambasadorice, legendarna glumica pomogla je u razvoju formule za zreliju kožu. Sada, nakon što je posjetila Lancôme laboratorije te upoznala njihove stručnjake, može ispričati priču o uzbudljivom Rénergie otkriću– i impresivnim učincima na koži.

renergie-krema-2

To otkriće je Rénergie Nuit Multi-Glow: jedinstvena noćna krema za žene starije od 60 godina koja štiti kožu od oštećenja izazvanog manjkom sna. Jedinstvena formula koja regenerira kožu preko noći, koža je mekša, odmornija te puna vitalnosti odmah od jutra.

Cjelonoćni odmor pomaže koži da spriječi znakove starenja, poticajući stvaranje kolagena, obnavljanje stanica te mikro cirkulaciju.

Žene iznad 60 godina su podložnije raznim poremećajima prilikom spavanja

aze spavanja su im 10 puta kraći i predstavljaju manje od 5 % od ukupnog razdoblja spavanja. To je jedan od učinaka radi kojih koža postaje opuštena te gubi vitalnu elastičnost, postaje beživotna i nedovoljno hidratizirana.

renergie-krema-3

Kao najnoviji proizvod u kultnoj Rénergie liniji proizvoda,nova Lancôme Rénergie Nuit Multi-Glow noćna njega posebno je osmišljena za njegu kože za žene u zreloj dobi kojima nedostaje sna.

renergie-krema-4

Luksuzna tekstura obnavlja prirodnu blistavost kože – kao nakon cijele noći odmora

Jedinstvena mješavina 8 biljnih ulja kombinirana s ceramidima, omega-6 i -9 masnim kiselinama, njeguje, umiruje – i besprijekorno obnavlja kožu tijekom noći.

Rénergie Nuit Multi-Glow noćna njega pomaže koži obnoviti prirodni sjaj. Čvršća i nahranjena, koža se budi s nježnim ružičastim sjajem.

Uz dopuštenje: Lancôme 8sve fotografije)

Facebook Like Button