Krimi serija “Čistunac” inspirirana jezivim istinitim događajima

Nova kanadska krimiserija Pure (Čistunac) stiže 22. siječnja na male ekrane! Inspirirana istinitim događajima, ova dramska serija oduševit će vas ludom pričom i izvrsnim, kompleksnim likovima.

Inspirirana istinitim događajima, Pure (Čistunac) se vrti oko mreže organiziranog kriminala i krijumčarenja kokaina i marihuane iz Meksika u Kanadu i SAD. Radnja je smještena u fiktivni grad Antioch u Ontariju, gdje pratimo novoizabranog menonitskog svećenika Nou Funka, kojega glumi izvrsni kanadski glumac Ryan Robbins.

serija-pure-cistunac-1

Noah želi riješiti problem trgovine drogom u svojoj zajednici te izda svog prijatelja policiji. No umjesto da riješi problem, Noina djela odvedu ga u suprotnom smjeru. Naime, vođa mafije Eli Voss postavi mu ultimatum – kako bi zaštitio svoju obitelj, mora se uključiti u ilegalne operacije.

Njegova vjerovanja i principi bit će na kušnji pri svakom koraku. U ostalim su ulogama A. J. Buckley, Peter Outerbridge, Alex Paxton-Beesley i Rosie Perez.

serija-pure-cistunac-2

Kao savršena kombinacija drame, krimića, droge, moralnih problema i kompleksnih likova, dramska serija Pure neće vas ostaviti ravnodušnima. Neki je nazivaju kanadskim Breaking Badom, no svi se slažu s činjenicom da je ovo jedna od najboljih novih kanadskih serija.

Ne propustite krimiseriju Čistunac (Pure) na Pickbox NOW od 22. siječnja!

Uz dopuštenje: Pickbox (sve fotografije)

Facebook Like Button