Jezivi britanski psihološki triler Sestra

Jezivi britanski psihološki triler Sestra (The Sister) nova je serija na Pickbox NOW. Četverodijelni misterij temelji se na romanu Burial pisca i scenarista Neila Crossa (Luther, Spooks), inspiriranom čudnim istinitim događajem.

Naime, Crossova je sestra 1985. godine imala noćnu moru o tome kako ubija beskućnika, a Cross je to iskoristio kako bi napravio sablasnu seriju.

Radnja serije “Sestra” odvija se unutar četiri noći, a svaka je epizoda puna ubojstava, intrige, obmana, ukletih kuća, duhova i nadnaravnih događaja. Glavni je lik dobronamjerni, ali i izgubljeni Nathan (Russell Tovey) – čovjek koji nosi strašnu tajnu i nada se da ona nikad neće biti otkrivena. Nathana proganjaju pogreške koje je počinio u prošlosti, a koje se tiču nestanka sestre njegove supruge Elise (Simone Ashley).

the-sister-serija-1

Nakon deset godina novoga braka s Holly (Amrita Acharia), Nathana posjeti Bob (Bertie Carvel), neželjeni lik iz Nathanove prošlosti koji se pojavi sa šokantnim vijestima koje pokrenu seriju katastrofalnih odluka. Ovo je jedna od onih serija zbog kojih ćete poželjeti spavati s upaljenim svjetlom. Očekuje vas sablastan misterij, psihološka napetost, no i ljubav i moguće iskupljenje.

the-sister-serija-2

U glavnoj ulozi gledamo Russella Toveyja, koji je za ulogu Nathana dobio same pohvale kritičara. Njegov izvrstan prikaz dobronamjerna čovjeka koji je zatočen u vlastitom paklu ovu seriju čini posebno dojmljivom i sablasnom. U posljednje smo vrijeme Toveyja mogli vidjeti u serijama Years and Years, Him & Her, Being Human, The History Boys i Flesh and Blood.

the-sister-serija-3

Uz njega, tu je Bertie Carvel čija smo nedavna glumačka postignuća gledali u serijama The Pale Horse, Doctor Foster i Baghdad Central.
U ostalim su ulogama Amrita Acharia kao Holly, Nina Toussaint-White kao Jackie, Paul Bazely kao Graham, Simone Ashley kao Elise i Amanda Root kao June.

Jezivu britansku triler seriju Sestra (The Sister) gledajte odmah na Pickbox NOW!

Uz dopuštenje: Pickbox (sve fotografije)

Facebook Like Button