Serija Razvratnik proglašena najgledanijom u 2020

Razvratnik (Rake) australska je nova serija, odnosno dramedija, koja će vas prikovati za male ekrane kroz sveukupno pet sezona.
23. listopada 2020. stižu prva i druga sezona ove serije, 6. studenog 2020 stižu treća i četvrta, a peta i posljednja 13. studenog.

U glavnoj je ulozi australski glumac Richard Roxburgh (Van Helsing, Mission: Impossible 2) koji tumači razvratnika Cleavera Greenea, briljantnog, ali autodestruktivnog odvjetnika.

Serija Razvratnik Rake epizoda serija

O ČEMU JE RIJEČ?
Odvjetnik Cleaver Greene (Richard Roxburgh) brani one neobranjive − od bigamista do ljudoždera i svega između. On je junak borbe protiv vjetrenjača, kako u sudnici, tako i u spavaćoj sobi.

Cleaver Greene kralj je suprotnosti − njegova bivša žena misli da je neodgovoran i nepouzdan, a njegov sin smatra ga prijateljem. Porota ga smatra urnebesnim, a suci su šokirani njegovim ponašanjem. Pratimo njegove lude slučajeve, a usput i njegov komplicirani život pun poroka, pogrešaka i promašaja.

serija razvratnik pickbox epizode

BRILJANTNA SERIJA, IZVANREDNA GLUMAČKA POSTAVA
Serija je žanrovski opisana kao drama i komedija, a kritičari je opisuju kao „briljantnu“. Posebno pohvale dobila je cijela glumačka postava, s Richardom Roxburghom na čelu.

Naime, Roxburgh savršeno pleše na onoj tankoj granici između finog građanina koji poštuje zakon i apsolutnog lupeža, kojemu smo spremni oprostiti (gotovo) sve ludosti.

Rake serija razvratnik 5  sezona

U ostalim ulogama gledamo Russella Dykstru kao Barneyja, Cleaverova najboljeg prijatelja, Danielle Cormack kao Cleaverovu ženu Scarlet zvanu Crvena, Caroline Brazier kao Cleaverovu bivšu ženu Wendy i Matta Daya kao Davida, poreznog odvjetnika koji tuži Cleavera.

Sve sezone dramedije Razvratnik gledajte na Pickbox NOW!

Facebook Like Button