Hrvatska kuhinja

Juha od kestena savršena je s okruglicama od jetre. Lako ju je pripremiti kod kuće, posebnog je okusa u kojem uživamo samo u ovo jesensko doba godine.

Savršeno jednostavan recept za pripremu je ječam s gljivama.

Volite li zdravu prehranu, svježe voće i bogate okuse koji ne opterećuju tijelo? Onda je ovaj recept, bez pečenja za tortu s borovnicama i malinama pravi izbor za vas!

Volite li ribu, naročito onu bijelu, onda je ovaj recept s brancinom kao stvoren za vas.
Ukusan brancin uvijek je bio na cijeni kao visokokvalitetna riba, a još kada se napravi kao sočan file na pireu od mrkve uz finu zelenu salatu onda je doživljaj potpun.

Šljiva je jednostavno voće u kojem možete uživati na bezbroj načina, a recept za ovaj desert, pitu od šljiva, svakako je jedan u kojem ćete uživati.

Znamo da su recepti za deserte s orasima oduvijek bili u srcu hrvatske kuhinje, pogotovo oni starinski koji nas vraćaju u bakine kuhinje i bude najljepše uspomene.

Volite uživati u čašici prirodnih likera? Napravite u svom domu 100% prirodni domaći liker od naranče.

Zeleni temeljac, pripremljen od svježeg povrća poput paprike, celera, mrkve, korabe, peršina i rajčice, ne samo da obogaćuje okus jela, već i unosi dašak šarenila i topline.

Ovaj jednostavan, ali prepun okusa tradicionalni dubrovački recept za lignje donosi dio mediteranskog šarma ravno na vaš stol.

Zaboravite zimske kalorije – donosimo prijedloge za laganija jela s dozom nutritivne moći i puno proljetnih boja. Pripremaju se brzo, a nestaju još brže.

Uskrs je prilika da se cijela obitelj okupi oko stola, a blagdanske, uskršnje dekoracije čine ga još ljepšim.

Ovog Uskrsa, iskoristite višak mrkve te brzo, jednostavno i bez stresa pripremite sočan blagdanski desert koji će oduševiti cijelu obitelj.