
Kulinarsko umijeće svjetski poznatog turskog chefa oduševilo prisutne. Nusret osobno izabrao svaki komad mesa za gurmanske delicije na otvorenju Portus Beach Cluba.
Uz prisutnost brojnih uzvanika u marini D-Marin Dalmacija, Doğuş grupa otvorila ekskluzivni Portus Beach Club, prvi takve vrste u Hrvatskoj. Tijekom cijele večeri uzvanici su imali jedinstvenu priliku kušati delicije koje je samo za njih pripremao najpoznatiji turski chef Nusret Gökçe.
Svjetski poznati chef i vlasnik lanca restorana Nusr-Et u Istanbulu, Dubaiu, Ankari, Bodrumu, a uskoro i u Londonu – Nusret Gökҫe, izvrsno se uklopio u ambijent Portus Beach Cluba te još jednom potvrdio da je majstor od zanata i vrhunski poznavatelj mesa. Svojim je umijećem i strašću zainteresirao sve prisutne koji su s nestrpljenjem promatrali spretne ruke virtuoznog mesara kako od vrhunskih komada mesa priprema neodoljive burgere, steakove i ćevapčiće.
Nusret nije krio oduševljenje vrhunskom kvalitetom mesa, koje je osobno označio i odabrao prilikom obilaska tvornice mesa u Vrbovcu, a nakon toga posjetio je i farmu junadi. Naime, sukladno svojoj praksi, uvijek sam bira meso od kojeg spravlja jela. Upravo zato istaknuo je da mu je od osobite važnosti uvjeriti se u kvalitetu koju traži. Bio je izuzetno zadovoljan i suradnjom s Markom Lučićem, roštilj majstorom, s kojim je pripremao brojna ukusna jela.
Otvorenje prvog Beach Cluba Doğuş grupe u Hrvatskoj pamtit će se tako i po vrhunskim mesnim specijalitetima koji su doista oduševili sve prisutne.
Uz dopuštenje: imc (sve fotografije)
