Kulinarsko umijeće turskog chefa Nusret Gökçe

Kulinarsko umijeće svjetski poznatog turskog chefa oduševilo prisutne. Nusret osobno izabrao svaki komad mesa za gurmanske delicije na otvorenju Portus Beach Cluba.

Uz prisutnost brojnih uzvanika u marini D-Marin Dalmacija, Doğuş grupa otvorila ekskluzivni Portus Beach Club, prvi takve vrste u Hrvatskoj. Tijekom cijele večeri uzvanici su imali jedinstvenu priliku kušati delicije koje je samo za njih pripremao najpoznatiji turski chef Nusret Gökçe.

nusret

Svjetski poznati chef i vlasnik lanca restorana Nusr-Et u Istanbulu, Dubaiu, Ankari, Bodrumu, a uskoro i u Londonu – Nusret Gökҫe, izvrsno se uklopio u ambijent Portus Beach Cluba te još jednom potvrdio da je majstor od zanata i vrhunski poznavatelj mesa. Svojim je umijećem i strašću zainteresirao sve prisutne koji su s nestrpljenjem promatrali spretne ruke virtuoznog mesara kako od vrhunskih komada mesa priprema neodoljive burgere, steakove i ćevapčiće.

Nusret nije krio oduševljenje vrhunskom kvalitetom mesa, koje je osobno označio i odabrao prilikom obilaska tvornice mesa u Vrbovcu, a nakon toga posjetio je i farmu junadi. Naime, sukladno svojoj praksi, uvijek sam bira meso od kojeg spravlja jela. Upravo zato istaknuo je da mu je od osobite važnosti uvjeriti se u kvalitetu koju traži. Bio je izuzetno zadovoljan i suradnjom s Markom Lučićem, roštilj majstorom, s kojim je pripremao brojna ukusna jela.

nusret-1

Otvorenje prvog Beach Cluba Doğuş grupe u Hrvatskoj pamtit će se tako i po vrhunskim mesnim specijalitetima koji su doista oduševili sve prisutne.

Uz dopuštenje: imc (sve fotografije)

Facebook Like Button