Ludi London: Najpopularniji restorani ovog proljeća

Za sve koji će ovo proljeće otputovati do Londona, pripremili smo listu najboljih restorana koje možete posjetiti.

Restoran THE PETERSHAM

Covent Garden kompleks
Kompleks u Covent Gardenu sadrži cvjećarnice, delikatese, ekskluzivan namještaj i potrepštine. Uskoro se otvara i restoran The Petersham kojega će voditi slavni kuhar Simon Whitley. Elegantno “al fresco” dvorište bez sumnje će postati londonsko ljetno okupljalište na kojem će se snimati mnoštvo Instagram fotografija a na jelovniku će se nalaziti organska hrana proizvedena na Haye farmi.

THE PETERSHAM

Restoran CORA PEARL

Covent Garden kompleks

Objavu dijeli Cora Pearl (@corapearlcg)


Cora Pearl bila je poznata pariška kurtizana koja je privukla pažnju mnogobrojnih francuskih plemića. Restoran Cora Pearl ,koji je dobio ime po ovoj zanimljivoj ženskoj osobi, je novo mjesto kojeg je isplanirao tim koji stoji iza Kitty Fishersa. Ovim se nastavlja niz popularnih mjesta u ulici Henrietta na Covent gardenu i koje prate slične povijesne i zanimljive priče. Glavni kuhar će biti George Barson pa očekujemo kako će na jelovniku biti okusi moderne britanske kuhinje koja koristi samo najbolje domaće proizvode.

Restoran MADAME WONG

The City

Objavu dijeli Andrew Wong (@awongsw1)


Smješten unutar nove Bloomberg Arcade, ovo je izvrsno mjesto koje potpisuje kuhar Andrew Wong, chef koji stoji iza Michelinovom zvijezdom nagrađenog “A Wonga”. Na jelovniku ovog restorana nalazi se vrhunski izbor jela a ovaj najnoviji restoran, iako veći od originalnog, i dalje će nuditi klasična kineska jela koja su proslavila Wonga.

Restoran BRIGADIERS

The City


Braća i sestre Sethi i dalje iznenađuju i oduševljavaju gastronomsku scenu Londona s novim ostvarenjima, ovoga puta u Bloomberg Arcadi. Kao dio JKS restoranske slavne grupacije zaslužni su za mnogobrojne omiljene restorane kao što su Gymkhana, Hoppers, XU, Bao i Lyles. I ovo će mjesto zasigurno biti pravi pogodak. Posluživanje indijskog roštilja s pivom, whiskijem uz biljarske stolove te prijenos sportskih događaja uz jelovnik i interijer koji je osmišljen kao indijska vojna kantina gdje vojnici odlaze jesti, piti i družiti se biti će zanimljiva scenografija za mnoge goste.

Restoran OLLIE DABBOUS

Mayfair
OLLIE DABBOUS
Dok smo žalovali nad viješću o zatvaranju originalnog restorana Dabbous u Fitzrovii, iskrsnule su sretne glasine o otvaranju Olliea na Mayfairu. Jedan od najuzbudljivijih engleskih kuhara chef Ollievo u ovom restoranu, smještenom na tri kata, obećava odmak od svega po čemu je do sada bio poznat.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially
Izvor fotografije: Instagram ili Facebook stranice restorana

Facebook Like Button