Poliklinika Kuna

Idealno mjesto za rješavanje svih dermatoveneroloških problema.
Poliklinika Kuna smještena je u Zagrebu, a osnovana je 2007. godine od strane dr. Zvjezdane Kune. Ova  specijalistice dermatologije i venerologije educirala se u poznatim medicinskim ustanovama u Hrvatskoj, a kontinuirano se usavršava na klinikama u zemlji i inozemstvu.

U njenoj ordinaciji možete pregledati kožu, vlasište kose i nokte te riješiti sve eventualne probleme vezane uz ta područja.  U sklopu poliklinike nalazi se i dječja ambulanta za otorinolaringologiju, a na raspolaganju vam je i niz terapija za liječenje akni, alergijskih bolesti, psorijaze, te spolnih bolesti.

Dr. Kuna prati trendove u estetskoj industriji, u radu koristi suvremene preparate i aparate, te nudi i brojne usluge medicinske kozmetologije. Riječ je o nekirurškim ili neinvazivnim metodama pomlađivanja lica i vrata, te opće revitalizacije kože. Ovdje se možete opustiti uz aromaterapiju i različite vrste masaža. Poliklinika nudi postupke uklanjanje hiperpigmentacije, kemijski piling, dermobrazivne tretmane, ispunu bora hijaluronskom kiselinom te čudesni defi lift 3D.

Poliklinika se ponosi individualnim pristupom svakom korisniku. Vodeći se pojedinačnim željama i očekivanjima korisnika stručni tim ponudit će vam terapiju koja daje najoptimalnije rezultate. 

LIJEČNIK: DR. ZVJEZDANA KUNA
SPECIJALNOST: medicinska kozmetologija
KLINIKA: KUNA
LOKACIJA: Zagreb (Dankovečka 6)
KONTAKT: tel.: 01/2994-376; e-mail: zvjezdana.kuna@gmail.com

Facebook Like Button