Kutjevo Traubi – aromatizirano piće za slatke trenutke

Inovacija iz vinarije KUTJEVO dolazi u zlatno-žutom, aromatiziranom Traubi Vino koje će vas osvojiti svakom kapi svoje bogate, vibrantne, profinjene arome stvorene za ugodna druženja i uživanja.

Vinarija KUTJEVO predstavlja ga u najboljem trenutku, u prosincu – mjesecu rezerviranom za slavlja uz bogate zimske namirnice i slatki stol. Oduševite se sljubljivanjem Traubi Vina uz specijalitete od buče, kestena i tradicionalne slastice s orasima, medom, jabukama, makom ili krem sirom.

Traubi Vino – okus kakav još niste doživjeli!

traubi-vino-1

Neodoljivo aromatično osvježenje dolazi u svakoj kapi ovog jedinstvenog pića unutar kojega se skladno sljubljuje vibrantni karakter mlade graševine i zavodljivost aroma opojnog muškata.

Osvježavajućeg karaktera, niskog alkohola i predivne zlatno-žute boje sa zelenim nijansama, Traubi Vino oduševljava nježnim, svilenim, a opet bogatim okusom.

Grožđe za Traubi Vino pažljivo se selekcionira i ručno bere s vinograda na obroncima podno Papuka i Krndije koje krase idealne južne ekspozicije i bogatstvo vulkanskih minerala. U Traubi Vinu osjeća se voćnost i svježina primarnih aroma mlade graševine dok puninu okusa ovog jedinstvenog pića upotpunjuju muškatne note.

Traubi Vino je idealno piće za druženja, savršeno nadopunjujući bogate okuse blagdanskih delicija, poput specijaliteta od buče, kestena te tradicionalnih slastica s orasima, medom, jabukama, makom ili krem sirom.

Fina voćnost, skladna suptilnost i elegantna svježina dominiraju u ovom svilenom, pitkom piću. Traubi Vino kušajte rashlađeno na 8 – 10 °C i prepustite se užitku koji će se razviti u svakoj kapi ovog jedinstvenog pića.

Traubi Vino potražite u specijaliziranim vinotekama, kod distributera vina, u bolje opremljenim retail trgovinama ili ga naručite putem web shopa www.kutjevo.com vinarije KUTJEVO.

Uz dopuštenje: Kutjevo (sve fotografije)

Facebook Like Button