Ljetni outfit začinite fashion satovima

Satovi su idealan ukras svakog outfita. Osim što ističu nečiji stil i pokazuju ukus, oni nam ujedno pomažu u svakodnevnoj organizaciji vremena i zadataka.

satovi-1

Topliji dani u svima nama bude potrebu za promjenom i obnavljanjem garderobe kao i stilskih, modnih dodataka.

satovi-2

Hora Plus Fossil predstavlja ljetnu kolekciju satova u kojoj će svaka žena pronaći ponešto za sebe.

Profinjene linije satova baziraju se na nježnim bojama i detaljima poput prugica, cvjetića i cirkona. Upotpunite ih s narukvicama od kože ili čelika u raznim bojama – srebrnoj, rose gold te kombinaciji istih.

satovi-3

Prugice

Omiljen ljetni modni uzorak svakako su prugice. Kako biste bili ukorak s trendovima u ovoj novoj kolekciji pronađite satove s kožnom narukvicom na prugice. Dostupna je u dvije boje kućišta – modro plavoj i smaragdno zelenoj.

satovi-4

Satovi s cvjetićima

Ljetna sezona 2019. obilježena je cvjetnim motivima u svim modnim aspektima. Tako možete birati između Fossil sata s kožnom narukvicom ili narukvicom od čelika u rose gold nijansi, a u obje varijante cvjetići su ključan detalj.

satovi-5

Cirkoni najljepši ukras svakog sata

Najčešći ukras na Fossil satovima su cirkoni. U najnovijoj kolekciji možete ih pronaći na većini ženskih satova. Na nekim modelima se ističu kao minimalistički detalj, dok se na drugima nalaze u glavnoj ulozi – kao dominantan niz oko kućišta sata.

satovi-6

Uz dopuštenje: Conor (sve fotografije)

Facebook Like Button