Louboutin kolekcija bit će nam izvor inspiracije za modne kombinacije

Bez obzira radi li se o zemaljskom ili nestvarnom, niti jedna ideja ne nalazi se izvan dosega mašte velikog kreatora, ponajviše poznatog po božanstvenim cipelama, sandalama i torbicama, Christiana Louboutina.

Otisnite se ovim inspirativnim putovanjem kroz slike i pogledajte što nam donosi, kako je nazvana, kapriciozna kolekcija za narednu sezonu.

Inspirirana je sunčanim Portugalom i himalajskim stepama prekrivenih snijegom, ovisno o kojoj je temperaturi riječ, espadrile ili sandale za vruće dane odnosno predivne visoke čizme ili gležnjače za hladnije razdoblje.

Louboutin espadrile

Espadrile su nadahnute i podsjećaju na toplinu i optimizam Portugala, a upravo je ova slikovita zemlja jedna od Christianovih dugogodišnjih izvora kreativnih poticaja. Kreativni dizajnerski proces vidljiv je u svim detaljima obuće, torbica i modnih dodataka, a na printu se ogledaju uspomene i impresije Christiana Louboutina.

Louboutin torba

Kako bi ostao vjeran Maisonovom veselom duhu, kolekcija ima za cilj oživljavanje omiljenih i razigranih sjećanja na dječji zabavni park. Odvažni komadi izražavaju opipljivu žudnju za životom, a dugine boje se nalaze na mnogim ženskim cipelama, torbama i dodacima te unose u nadolazeću sezonu prijeko potrebnu dozu lakoće i uzbuđenja.

cl-02

Veliki broj raskošnih modela sandala, cipela i torbica vodi nas do Milana iz 70-ih godina, gdje ukrasi pričaju o izobilju u svijetu umjetnosti.
Inspirirani ikonoklastičkim dizajnom interijera, inovacije kao što su Cube peta ili dodatno ručno uljepšana modnim dodatak ili ručka na torbi daje poseban pečat ovoj kolekciji koja oduševljava.

Louboutin peta

Pete na cipelama i sandalama koje izgledaju kao trokutići ili valjci nonšalantno donose dodatni utjecaji za večernju eleganciju. Predivni gornji detalji koji ukrašavaju sandale ili natikače donose dašak dekadencije, a prepoznatljiv je i svima drag potpis Louboutinovih crvenih kožnih silueta donjeg dijela na svakima od njih.

Louboutin ljeto

Kako bi vam život bio što zabavniji u ovoj kolekciji ona je u punom zamahu. Vintage inspirirani komadi i ikonski dizajnerski detalji predstavljaju Louboutinovo sjećanje na parišku noćnu kabaretsku scenu 80-ih.

Louboutin sandala

Jarke palete boja i briljantne metalik boje postavljaju specijalan ton i efekt na obući i torbicama osmišljenim kako bi zasvijetlili u noći, dok se blistavi strass, sjajni kamenčići ili print pruga i raznih životinja doimaju kao prava avantura na ženskim najdražim komadima.

Louboutin sandale

Divlje noći pozivaju na povratak spokojnom miru snježnih Himalajama pa se oda Louboutinovoj ljubavi prema prirodi i motivima divlje flore nastavlja na ponekim jesensko zimskim komadima.

Louboutin gležnjače

Ledene resice krase čizme i torbice nastavljajući zimsku temu, a omiljeni strass i kristalni ukrasi donose večernjem izdanju senzibilitet potpune elegancije.

Louboutin zima