Love Stories iz Amsterdama dolazi u Hrvatsku

Love Stories iz Amsterdama kolekcija je privlačnog donjeg rublja stvorenog u 2013. godini od strane talentirane Marloes Hoedemana. Love Stories poznat je po svojim eklektičnim printevima, mix-and-match pristupu te udobnom dizajnu.

Love Stories kolekcija sastoji se od klasične Love Stories komada dizajniranih u suradnji s H&M timom, a u
Hrvatskoj će biti dostupni kao i on-line od 9. kolovoza.

hm-donje-rublje-1

Ova kolekcija donjeg rublja s prekrasnim i udobnim asortimanom donjeg rublja i tunika zajedno s odjećom za spavanje, maskom za oči, čarapama i putnim vrećicama od satena, čipke i mekog poliamida namijenje je svim ženama koje vole udobnost i mekoću.

Svi dijelovi imaju prepoznatljiv Love Stories print i kombinacije boja, koje Hoedeman voli nazvati “savršenim neskladom”.

Leopard uzorak, zvijezde i naglašeni cvjetni motivi pomiješani su s čipkom, prugama i nezaobilaznim volanima. Paleta boja sastoji se od tamno ružičaste, crne i maslinaste zelene boje. Sve se može lako kombinirati i prilagoditi raspoloženju i željama prema osobnom stilu.

hm-donje-rublje-3 hm-donje-rublje-2

“Rublje je uvijek bio važan dio mode. Ovom suradnjom želimo pokazati da donje rublje može biti jednako zabavno i izražajno kao i odjeća, čak i ako nije uvijek vidljivo. Oduvijek smo se divili Marloesu zbog njene energije, pozitive, naravno, dizajna, tako da smo oduševljeni s ovom suradnjom”, kaže Pernilla Wohlfahrt, kreativni direktor za H&M.

donje rublje

“Volim nazvati suradnju između Love Stories i H&M-a ljubavnom vezom! Od prvog dana prisutno je nevjerojatno poštovanje jednih prema drugima i kemija između svih dizajnera, tako da je spoj nevjerojatan. Kolekcija se se temelj na kultnim Love Stories komadima donjeg rublja – i ‘savršenim neskladom printeva i boja “, kaže Marloes Hoedeman, osnivačica Love Stories.

Posebno za ovu priliku Hrvatska It djevojka Rita Rumora odlučila se poigrati Love stories komadima. Fotografiju potpisuje Senja Wild a make up Bela Make Up – Lada Mitrašinović .

Uz dopuštenje: H&M (sve fotografije)

Facebook Like Button