Kolekcija Ogi Antunac ponovno oduševljava

Odavno poznata kreativnost, odvažnost i hrabrost dizajnerice Ogi Antunac ne zaostaje ni ove sezone.

Nova kolekcija SPRING SUMMER 19 donosi bezvremenske komade koje će svaka moderna i suvremena žena željeti imati u svome ormaru. Asimetrični krojevi isprepleteni zanimljivim tkaninama koje jednostavno ne mogu proći nezapaženo, oduševit će mnoge žene slobodnijeg modnog izričaja.

link--ogi-antunac-1

Kolekcija SPRING SUMMER 19 spremna je za predstavljanje na europskom, američkom i kanadskom tržištu.

link--ogi-antunac-2

Light motiv kolekcije su veoma posebne tkanine, koje predstavljaju najveću inovaciju u svijetu tekstila uopće, a u ovoj neobičnoj kolekciji naglasak je na modernim hi-tech tkaninama.

Uz nepogrješivu crnu i bijelu boju, u kolekciji se pojavljuje i srebrna, koja savršeno zaokružuje ovu cijelu, svakako, nesvakidašnju modnu priču. Boje su objedinjene u svim nijansama, sve od prozirnog do punog i od mat do sjajnog.

link--ogi-antunac-3

Kolekcija SUMMER SPRING 19 namijenjena je modernoj ženi i savršeno je nosiva od jutra do večeri u svim prigodama, radilo se o nekom poslovnom sastanku, ljetnoj zabavi ili običnoj šetnji gradom. Uz haljinu koja oblači ženu u svim prilikama, pojavljuje se i kombinezon koji je „it“ komad ove kolekcije i svakako je must have sljedeće sezone.

link--ogi-antunac-4

Osobno, omiljeni komad dizajnerice, trenutno je popularna „spitka“ koja je zaista poput kameleona, jer se može nositi na sportski, ali i na potpuno elegantan i fancy način.

link--ogi-antunac-6 link--ogi-antunac-5

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)

Facebook Like Button