Nova Cruise kolekcija Diane Viljevac

Nova Cruise kolekcija 2018. dizajnerice Diane Viljevac u sebi nosi utkane neodoljive romantične komade i obraća se ženama koje žele naglasiti svoju figuru i senzualnost ali i osjećati se nesputano i ugodno.

kolekcija-viljevac-2 kolekcija-viljevac-1

Kao okosnica kolekcije pojavljuje se svila, materijal koji ima nevjerojatnu snagu i moć, a taktilno djeluje potpuno nježno i krhko.

Baš je takva i žena kojoj se dizajnerica ovog puta obraća. Krhke i nježne vanjštine, no samosvjesna, slobodna i čvrsta iznutra. Nenametljiva ali uvijek privlačna i zamijećena.

kolekcija-viljevac-4 kolekcija-viljevac-3

Vizualni identitet brenda i dalje ostaje blizak minimalizmu, bojama umirujućih tonova i pročišćenom dizajnu, stoga su haljine izrazito nosive te funkcioniraju i za dnevne i večernje varijante.

Unatoč minimalističkom pristupu svaka je haljina pomno razrađena do najsitnijeg detalja, s prorezom na pravom mjestu, gumbićima koji osiguravaju ležeran izgled ili posebnim otvorom na dekolteu.

kolekcija-viljevac-6 kolekcija-viljevac-5

Kolekcija u ponudi ima nekoliko različitih uzoraka materijala, duge i kratke haljine koje su izrazito nosive.

Dizajnerica nastavlja sa praksom da objavljuje novu kolekciju svakih mjesec dana, što je vrlo pozitivno prihvaćeno kod klijentica.

kolekcija-viljevac-8 kolekcija-viljevac-7

Kolekcija je dostupna na adresi Šenoina 11/2. kat ili putem web shopa: www.dianaviljevac.com.

Uz dopuštenje: Priredba (sve fotografije)

Facebook Like Button