Male žene bezvremenska priča u filmu koja će vam zagrijati srce

Male žene priča koja spaja generacije i budi bezvremensku ljubav. Priča je to prilagođena i malima i velikima, sa snažnom porukom svim djevojčicama kako mogu biti sve ono što žele.
Bezvremenska priča u filmu koji će vam ove zime zagrijati srce.

Ove zime u kina nam stiže vječni klasik o bezvremenskoj priči o četiri mlade žene koje se bore za vlastiti životni put. Riječ je o filmu Male žene (Little Women) temeljenom na istoimenom romanu spisateljice Louise May Alcott koja se upravo ovom knjigom i proslavila.

Pod redateljskom palicom Grete Gerwig (Lady Bird) početkom iduće godine dolazi nam nešto drugačija verzija poznate priče, a zbog čega će nam upravo ovaj film ove zime grijati srca pogledajte u prvom traileru filma.

TimothŽe Chalamet and Florence Pugh in Columbia PicturesÕ LITTLE WOMEN.

Film „Male žene“ oduševljava ne samo pričom nego i bogatim kostimima u kojima su glavni glumci zablistali a koliko dobro uistinu izgledaju otkriva nam i službeni plakat filma koji je upravo objavljen.

James Norton in Greta Gerwig's LITTLE WOMEN.

Četiri sestre Meg, Jo, Amy i Beth March upoznajemo još kao djevojčice i tinejdžerke koje su u najosjetljivijim godinama ostale živjeti same s majkom Marmee, moralnim stupom obitelji, dok je njihov otac otišao dati svoj doprinos američkom Građanskom ratu.

film male žene

Vrijednosti koje su u njih usađene u tom periodu, pa i ranije, pratit će ih cijelog života, dok će svaka od njih pokušati naći svoje mjesto pod suncem.

Saoirse Ronan in Greta Gerwig's LITTLE WOMEN.

Uloge Jo, Amy, Meg i Beth tumače Saoirse Ronan, Florence Pugh, Emma Watson i Eliza Scanlen, majku March utjelovila je Laura Dern, u ulozi tetke oskarovka je Meryl Streep, a glavnu mušku ulogu ostvario je Timothée Chalamet.

Emma Watson in Columbia PicturesÕ LITTLE WOMEN.

Priča o malim ženama, voljenim sestrama koje su odlučne živjeti život prema vlastitim uvjetima, mnogima je obilježila mladost i djetinjstvo.
Ugledni The Guardian 2013. godine proglasio ju je jednom od najvažnijih ženskih knjiga svih vremena.

Uz dopuštenje: Continental film (sve fotografije)

Facebook Like Button