Stigla je nova serija Dobra nevolja

Serija „Dobra nevolja“ nastavak je cijenjene obiteljske dramske serije „Fosteri“, a prati Callie (Maia Mitchell) i Marianu (Cierra Ramirez) Adams Foster u sljedećoj fazi njihovih mladih života u Los Angelesu.

dobre-nevolje-1

Seriju je kreirao autor „Fostera“, Peter Paige, a kao jedna od izvršnih producentica serije je i Jennifer Lopez.

Režiju prve epizode serije potpisuje Jon M. Chu, poznat po filmovima „Suludo bogati Azijci“ i „Majstori iluzije 2“. Zabavna i moderna dramska serija „Dobra nevolja“ počinje se prikazivati 24. listopada u 21:00h na kanalu FOX Life.

dobre-nevolje-2

Pet godina poslije završetka „Fostera“, Callie i Mariana odlaze otkriti sve čari samostalnog života. Nakon što su se preselile u Coterie u centru Los Angelesa, sestre shvaćaju da nije baš sve divno kada živiš sam.

Nasreću, sestre žive u vibrantnom apartmanskom naselju gdje se mogu osloniti na nove susjede – Gaela Martineza (Tommy Martinez), društveno osviještenog i politički aktivnog grafičkog dizajnera, Maliku Williams (Zuri Adele), oštroumno posvojeno dijete s osjećajem za društvenu pravdu i Alice Kwan (Sherry Cola), prvu generaciju azijske Amerikanke koja vodi naselje.

dobre-nevolje-3

Istovremeno sestre započinju svoje profesionalne karijere

Mariana se pokušava snaći u tehnološkoj industriji gdje dominiraju muškarci, te se pokušava sprijateljiti s novim suradnicima. Callie se pak zapošljava kod konzervativnog suca i boji se ostaviti posao sa strane kako bi se malo opustila.

Suočene s novim susjedima, novim izazovima i, naravno, novim romansama, sestre i u svojim dvadesetima moraju ovisiti jedna o drugoj kako bi se uspješno snašle u novom gradu prepunom nevjerojatnih mogućnosti.

U glavnim ulogama: Cierra Ramirez kao Mariana Adams Foster, Maia Mitchell kao Callie Adams Foster, Tommy Martinez kao Gael Martinez, Sherry Cola kao Alice Kwan, Zuri Adele kao Malika Williams, Roger Bart kao Wilson ,Emma Hunton kao Davia i Ken Kirby kao Benjamin.

Uz dopuštenje: Impressum komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button