Malim kućnim čarolijama do velikog beauty učinka

Jeste li znali da je dovoljno izdvojiti desetak minuta kućne njege dnevno kako bi svom licu sačuvali njegovu vitalnost, zdravlje, ljepotu i prije svega usporili znakove starenja, utjecaja klime, zagađenja ili pak sve većeg stresa??

Uz svakodnevne obaveze najčešće zaboravljamo na sebe, kako žene tako i muškarci, a stradava naša ljepota, vitalnost naše kože lica, tonus, a ubrzani znaci starenja uzimaju maha.
Nemamo vremena često posegnuti za uslugama profesionalca, no profesionalac možemo postati i sami i kroz male kućne trikove doći do velikog beauty učinka.

Dovoljno je izdvojiti oko desetak minuta pred ogledalom svakog dana da bi kroz kvalitetnu kućnu njegu lica, ali i beauty postupke zablistali i to uz samo malo truda i kvalitetne pripreme.

Ne trebate nas da vam kažemo kako pravilno čišćenje lica čini veliku razliku kad je u pitanju stanje vaše kože

U ovom kućnom savjetuza kvalitetnu njegu jako je važno odabrati dobro sredstvo za čišćenje lica koji možete upotrebljavati kod kuće.

OVDJE saznajte zašto je piling ultimativni tretman za cijelo tijelo – saznajte zašto je on neophodan za kožu

Važno je da to ne bi trebao biti samo još jedan posao koji odrađujete rutinski, nego jedan šarmantan užitak koji će donijeti 5 minuta za opuštanje i relaksaciju.

lice krema kreme

Prava krema za dobru njegu lica i dekoltea

I žene i muškarci trebaju dobiti najbolje moguće rezultate koristeći kreme u sklopu vlastite kućne njege, te da uz što više znanja o tipovima kože i stanja kože, u praksi znaju odabrati pravi proizvod za njegu lica.

Ponekad, ako ne i najčešće, teško je samostalno odabrati odgovarajuće proizvode za kućnu njegu ukoliko kožu nije profesionalno analizirao kozmetičar, što je prvi korak za samostalno preuzimanje „odgovornosti“ ispred ogledala.

Zdrave namirnice, zdrava koža

Kombinacija zdrave prehrane je ključ zdravog izgleda uključujući dodatke koji su posebno usmjereni jačanju zdravlja kože. Zdrave i prirodne namirnice hrane našu kožu hranjivim tvarima, vitaminima i mineralima te su neophodne se za optimalno zdravlje kože.

Masaža je najbolja prijateljica u njezi kože

Masaža stimulira protok krvi koji donosi svježe hranjive tvari u stanice kože, potiče limfni sustav i time detoksicira, tonira i opušta mišiće.

Također oslobađa endorfine i pomaže beauty proizvodima da penetriraju duboko u kožu.

Jeste li znali da svakodnevno odbacujemo između 30 000 i 40 000 stanica kože svaki sat?

U dobi od 25 godina proces mitoze stanica znatno se usporava. Mrtve stanice kože ostaju na površini dulje od normalnog, što dovodi do suhog, beživotnog izgleda.

Osigurate svojoj koži barem jedanput tjedno kvalitetan piling kako bi ona izgledala sjajno i zdravo.
Ovo su samo su neki od malih trikova koje naglašava beauty stručnjakinja Sanja Buinjac.

Facebook Like Button