Malteški hoteli

Bogata ponuda luksuznih hotela za goste različitih generacija.

Iako je površinom mala, Malta nudi stotinjak hotela, od kojih su mnogi vrlo visokog standarda. Najveći broj luksuznih hotela za odličan odmor s visokih pet zvjezdica i mnoštvom usluga nalaze se u mjestima St. Julians i Sliema. Ne čudi što je tako jer su ova mjesta vrlo posjećena tijekom cijele godine, a ne samo tijekom ljetnih mjeseci  kako biste možda na prvu pomislili.

Stoga je potrebno smještaj razervirati na vrijeme, barem koji mjesec unaprijed ukoliko želite provesti svoj odmor bezbrižno u nekom od hotela.  St. Julians bogato je mjesto zabavom i mnogim atrakcijama pa osim mladih željnih noćnih zabava i ludih provoda na nekoj od plaža, česti su turisti i starija populacija ili pak parovi i poslovnjaci.

Turisti željni dobrog šopinga upućuju se u Sliemu pa je također potrebno unaprijed rezervirati svoj smještaj jer je vrlo moguće da ćete imati problema s nalaskom slobodnog kreveta u ovom gradu, posebice ako putujete za vrijeme sezonskih sniženja. Mnoge  pogodnosti i jeftinije ponude smještaja nude se u mnogim hotelima i spa resortima pa predlažemo provjeriti postoji li kakva pogodnost  u vrijeme planiranog boravka.

Na sjeveru zemlje većina hotela smještena je oko ruralnog područja Mellieha. Ovo mjesto vrlo je posjećeno u ljetnim mjesecima, dok oni željni odmora i bijega od užurbane svakodnevnice rado dolaze i tijekom zimskih mjeseci.

5 WISH PREPORUKA:

HOTEL: Corinthia St.George Bay
LOKACIJA: St. George’s Bay (St. Julians, STJ 3301 )
KONTAKT: Tel: +356 2137 4114, e-mail: stgeorges@corinthia.com

HOTEL: Paradise Bay
LOKACIJA:  Mellieha (Paradise Bay, Cirkewwa, MLH 9068)
KONTAKT: Tel: +356) 21 521166, e-mail: info@paradise-bay.com

HOTEL: Santana
LOKACIJA: Qawra (Triq il-Maskli St. Paul’s Bay SPB 1482 )
KONTAKT: Tel: (356) 21583451, e-mail: info@sunroutehotels.com

HOTEL: The Palace
LOKACIJA: Sliema (High Street )
KONTAKT: Tel: +356 21 333 444, e-mail: business@thepalacemalta.com

HOTEL: Topaz
LOKACIJA: Bugibba SPB 3025
KONTAKT: Tel : (356) 21 572416, e-mail: info@topazhtl.com

Pripremila: Linda Draškić Perak

Facebook Like Button