Marc O’Polo ponovno u Zagrebu

Marc O’Polo, omiljeni švedski modni brend, poznat po svojoj pročišćenoj, bezvremenskoj estetici, u svojem je novom monobrand storeu, u središtu Zagreba, predstavio novu jesensko-zimsku kolekciju, ali i ekskluzivnu liniju White Label koja je po prvi put dostupna na hrvatskom tržištu.

marc-o-polo-store-1

Ovogodišnja Marc O’Polo jesensko-zimska kolekcija inspirirana je glazbom, točnije, stilskim muzama najvećih glazbenika suvremenog doba.

To je istinsko putovanje kroz vrijeme na kojemu susrećemo Francoise Hardy i Jane Birkin, dvije dame jedinstvenog i nepogrešivog stila i posebnih osobnosti.

Jedna predstavlja sramežljivu ljepotu kasnih Šezdesetih – suptilna je, ženstvena i bezvremenska. Druga pak utjelovljuje neodoljivi mix londonskog chica i pariškog laissez-fairea. Elementi, ali i čitavi lookovi, inspirirani vremenom kojega su obilježile, nalaze se u kolekciji i interpretirani su na suvremen način.

marc-o-polo-store-2

>h6>Glazbom je protkan i muški dio kolekcije

Komadi odišu udobnošću i funkcionalnošću, omogućuju slobodu pokreta te donose urbanu sportsku dimenziju. I ovdje je prisutna retro inspiracija u suvremenoj interpretaciji, ali i novi trendovi u stilovima.

marc-o-polo-store-3

Dosljedan i vjeran svojim vrijednostima, i ovom kolekcijom Marc O’Polo nastavlja putem održivosti i inovativnosti kojima je prožet njegov jedinstveni stil. Upravo kao i kod glazbe, modni nas stihovi vode na putovanje kroz osjećaje, naglašavajući i obogaćujući iskustvo ljepote, suvremenosti i jednostavnosti što ga Marc O’Polo stvara već više od 50 godina.

marc-o-polo-store-4

U ugodnom druženju s Marc O’Polo potpisom uživali su i brojni poznati ljubitelji ovoga brenda: glumice Ana Vilenica, Ines Bojanić, Ana Begić Tahiri i Mirna Medaković Stepinac, glumac Robert Kurbaša, kazališna redateljica Aida Bukvić, frontmen grupe Hladno pivo Mile Kekin, hrvatska TV legenda Saša Zalepugin sa suprugom Tihanom Harapin Zalepugin, voditeljica Anja Alavanja Romac, Haris i Denis Ahmetašević iz Soulfingersa, olimpijac Dubravko Šimenc, Olja Vori, plastični kirurg Mladen Duduković te kao posebna gošća, veleposlanica Kraljevine Švedske Diana Helen Madunic.

marc-o-polo-store-5

Uz dopuštenje: Drimia (sve fotografije)

Facebook Like Button