Matchy trend u ljetnom outfitu nikad usklađeniji

Sezona toplih dana ljeta sa sobom donosi novosti u modnom svijetu kroz zanimljive i inspirativne outfite matcy trenda.

Vedre boje, zanimljivi uzorci i raznoliki krojevi čine tople dane jedinstvenim te sa sobom donose dozu optimizma i dobre energije. Upravo je ovo razdoblje sinonim za novi početak, donošenje novih navika i buđenje iz zimskog sna.

matchy modni trend

Mnogi će se odlučiti na organizaciju ormara, ali i osvježenje vlastite kolekcije odjeće i modnih dodataka.

Novi početak znači i dolazak novih, još upečatljivijih trendova i potpuno neočekivanih komada koji će vas oduševiti. Jedan od takvih trendova je i matchy trend kojeg će voljeti sve istinske ljubiteljice mode.

sandale zenska torbica torba

Osim što su slatki kompleti u bojama apsolutni hit, odlični su jer ne morate previše razmišljati što i kako iskombinirati. Isti je slučaj i s modnim dodacima. Postoji vječno pitanje i nedoumica moraju li biti cipele i torba usklađeni te imaju li svake sandale, salonke ili tenisice svoju pripadajuću torbu.

nude stikle cipele na petu torbica

Kanadski brend ALDO predstavio je kolekciju matching torba i obuće za toplije dane dane koje će vas oduševiti. Svaki komad je jedinstven i unijet će razigranost u vaš outfit i pomoći vam da se osjećate fantastično u onome što nosite.

torbica s lancicem

Boje su ono što čini proljeće posebnim jer ipak što je proljeće bez vedrih i veselih boja. U ALDO kolekciji birajte tenisice sandale ili natikače u pastelnim nijansama s pripadajućim torbama.

zenska torbica torba

Uz odobrenje: Conor komunikacije

Facebook Like Button