Minimalistički nakit, ogrlice i prsteni koje ćemo kombinirati zajedno

Najnovija Juno kolekcija nakita iza kojega stoji naša poznata dizajnerica i model Anita Dujić, zasigurno će pronaći svoje mjesto među brojnim ljubiteljicama minimalističkog nakita.

anita-dujic-juno-1

Anita i dalje ostaje dosljedna decentnom i romantičnom potpisu nakita koji pristaje u svakoj prigodi.

anita-dujic-juno-2

Ovo ljeto se nose slojevi nakita

Svaki komad za sebe je decentan i samostalno nosiv, no ako se želimo baš istaknuti onda ih moramo naslagati više, bilo da je riječ o ogrlicama, prstenju ili narukvicama.

Ovaj put Anitu je inspirirao ležeran, pomalo boho, ljetni đir u kojem je sve dopušteno, u kojem se rado poigravamo s kombinacijama.

juno

Vrlo pozorno osluškujem želje svojih kupaca, pa sam neke stare modele ponovila u malo drugačijim, poboljšanim verzijama“ – rekla je Anita Dujić, koja se i u ovoj Juno kampanji našla ispred objektiva.

juno-1

Fotografije kampanje koje predivno dočaravaju ljeto, senzualnost i ženstvenost potpisuje fotograf Marko Grubišić. Za Anitinu kosu i make up zaslužan je Ivica Palinić.

juno-2

Juno nakit možete pronaći od 01.06. na novom web shop-u www.junostudio.co te u suvenirnici u Šibeniku “Kola Fjaka”, kao i na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)

Facebook Like Button