Miris Idôle vlastita je priča uspjeha nove generacije

Lancôme, jedan od vodećih svjetskih brandova luksuznih proizvoda za ljepotu ispisuje svoju mirisnu povijest lansiranjem novog parfema za žene, IDÔLE.

Nakon 7 godina od lansiranja parfema La vie est belle, Idôle je poziv na osnaživanje žena diljem svijeta, te potiče mlade ljude da osmisle vlastite priče o uspjehu. Individualni uspjeh koji se dijeli i prenosi dalje da bi potaknuo druge da vjeruju u sebe i da zauzvrat uspiju.

parfem miris idole

MIRIS SAMOPOUZDANJA I ŽENSTVENOSTI UZ KOJI ĆETE POKORITI SVIJET

Zašto Idôle?

Jer u svakoj ženi postoji idol i jer je svaka žena idol. Poziv na to da vjerujete u sebe, da nadmašite sebe, da utirete novi put: onaj vlastiti.

miris idole najtanja bočica

Mnoga tehnička postignuća i inovacije temelje se na uvjerenju da je nemoguće samo mogućnost koja čeka na ostvarenje. Primjer toga je i bočica parfema Idôle – najtanja na svijetu sa svojih 15 mm debljine. Nije li to više od postignuća?

ženski miris parfem idole

Idôle je simbol odvažnosti, dokaz neograničenih mogućnosti

Kao kolektivni izum, Idôle se pojavio zahvaljujući kombinaciji triju talenata. Tri izumiteljice parfema s tri kontinenta, tri senzibiliteta, a jedna ljubav prema mirisima.

I ovdje se brand širi na novi teritorij koji je do sada bio u potpunosti neistražen, a to je ”čistoća”. Kao nova vrsta mošusnog ciprenog cvjetnog mirisa, Idôle miris je ujedno nježan i moćan.

Lancôme Announces Zendaya As Face Of New Idôle Fragrance

U samom srcu formule cvjetni je akord, kojeg odlikuje esencija latica ispartanske ruže iz Turske, rađena ekskluzivno za Idôle i ujedno sam (iskričav) potpis mirisa.

Idôle predstavlja do sada najmlađa ambasadorica branda, američka glumica Zendaya Coleman

Kao lice parfema Idôle, Zendaya utjelovljuje novu generaciju žena koje svojim uspjehom nadahnjuju druge, pomiču uobičajene granice i daju svoj doprinos promjenama u svijetu.

miris idole lancome

Kome Lancôme posvećuje Idôle?

Svakoj ženi koja odlučno i moćno

kroči kroz život,

koja ostaje na putu optimizma i samopouzdanja,

koja odbija kompromise i uvijek ostaje vjerna sebi,

koja se uključuje s odlučnošću i apsolutno živi svoj život,

koja vidi svoje uspjehe kao sredstvo, a ne kao cilj,

koja pomiče granice i stvara svijet budućnosti.

Novi mošusni i cvjetni chypre miris stvorile su tri parfumerke:

Shyamala Maisondieu, Adriana Medina i Nadège Le Garlantezec. Esencija ružinih latica iz održivog uzgoja u turskoj provinciji Isparta ekskluzivno je proizvedena za Lancôme.

miris idole lancome

Uz vrtne ruže uzgojene u Francuskoj, savršeno se uklapa s notama bergamota, kruške i španjolskog jasmina iz Indije te donosi dašak „čistoće i sjaja” uz koji svaka žena može započeti svoju priču.

Raskošan i blag, svjež i zavodljiv, Idôle je miris koji poručuje mnogo i blješti na svjetlu

On utjelovljuje novu originalnu viziju uspjeha – viziju koja ne razjedinjuje svojim prkosom konvenciji, već ujedinjuje i nadilazi je. Uz to, bočica za Idôle koju je osmislio arhitekt i industrijski dizajner Chafik Gasmi odaje počast tehničkom razvoju i inovacijama industrije.

lancome idole miris

Naime, bočica mirisa Idôle debljine svega 15 mm jedna je od najtanjih u svijetu.

Françoise Lehmann, predsjednica globalnog brenda Lancôme, poručuje: „Uzbuđeni smo što smo uspjeli stvoriti miris za novu generaciju žena koje propituju status quo, oslobađaju se tradicije i mijenjanju pojam uspjeha.

Ta nova samouvjerenost koja ih povezuje i uz koju rastu potiče ih da ljestvicu svaki put podižu sve više. Lancôme strateški lansira miris Idôle i iznimno nam je zadovoljstvo svijetu ga predstaviti uz Zendayu.”