Miris propupale strasti Mon Paris

Nepokolebljiva čežnja za vječnom ljubavlju. Padajući s cvijeta, latice ostavljaju mirisni trag emocija i ustreptale žudnje.

Predstavljamo MON PARIS PARFUM FLORAL, posljednji novitet iz mirisne obitelji Mon Paris. Istovremeno uzvišen i odvažan, ovaj je cvjetni miris raskošan poput prethodnika, ali još mrvicu drskiji. Istinski miris propupale strasti.

mon-paris-3

MON PARIS PARFUM FLORAL cvjetni je chypre miris koji vas nosi na krilima žudnje kao nijedan drugi. Usudite se iskusiti ludu zaljubljenost. Upustite se u intenzivnu cvjetnu avanturu. Pripremite se da vas opije vrtoglava, senzualna ljubav.

Već vam je poznata priča o strastvenim ljubavnicima s pariških ulica. Taj je čarobni grad poput iskre koja pali i raspiruje ljubavni plamen. MON PARIS utjelovljuje ludu, vrtoglavu zaljubljenost koja baš sve okreće naglavačke.

mon-paris-2

Zahvaljujući intenzivnijim cvjetnim notama mirisa MON PARIS PARFUM FLORAL, ljubavna se priča razvija u vrtoglavu zaljubljenost koja osvaja pariške ulice, ostavljajući za sobom miris propupale strasti.

Ovaj senzualni ljubavni trag raspiruje maštu prolaznika, koji ga žele slijediti živahnim ulicama.

MON PARIS PARFUM FLORAL otvaraju iskričave voćne note esencije bergamota, kruške i sočnih malina prožetih delikatnom slatkoćom breskvine pulpe.

U srcu mirisa kriju se zagonetne i privlačne note cvijeta kužnjaka, poznatog po hipnotičkim svojstvima, egzotična nota jasmina sambaca te esencije narančina cvijeta i magnolije, obavijene delikatnim akordom božura.

mon-paris-1

Bazne note krase smirujuća, a istovremeno senzualna i provokativna esencija pačulija i kašmir, nježan poput zagrljaja ljubljene osobe.

Ovaj uistinu očaravajući cvjetni miris, koji obuzima sva čula poput lude ljubavne romanse, odiše snagom, postojanošću i iznimnom senzualnošću.

Istovremeno je dovoljno prozračan i lagan da vas ponese poput latice na jedva primjetnom povjetarcu i u mašti prenese u neko drugo vrijeme, na neko drugo mjesto gdje vas čeka vaš ljubljeni.

Uz dopuštenje: L’Oréal Adria (sve fotografije)

Facebook Like Button