Modni brunch

Zagrebački multibrend store B.A.R.A.B.A. je za medije i prijatelje predstavio proljeće-ljeto 2019. kolekcije iz svojih ponuda s naglaskom na BUREK kolekciju odjeće (ready-to-wear) te kolekciju sunčanih naočala SHERIFF & CHERRY.

baraba-1

Uz postojeću kolekciju atraktivnih i provokativnih BUREK sweatshirt-a i hoodija u Barabi su od sada dostupni i BUREK t-shirtovi te platnene ljetne BUREK torbe. Nove kolekcije među prvima su razgledali Jelena Rozga, Luka Nižetić, Marko Petrić i brojne drugi IT barabe.

baraba-2

A dok s nestrpljenjem iščekujemo da na police Barabe stigne prva Sheriff&Cherry kolekcija odjeće i kupaćih kostima, Baraba nam je predstavila najnovije modele sunčanih naočala iz njihove kolekcije za proljeće/ljeto 2019. Nova kolekcija sunčanih Sheriff & Cherry naočala ponovno je inspirirana samim Sheriff & Cherry počecima.

baraba-3

Jednostavnost je ključ najnovije kolekcije Maura Massarotta – oversized okviri od prozirnog acetata s lećama u duginim bojama i kvadratni okviri od metala, ovdje su da nas podsjete svih onih razloga zbog kojih smo se prvenstveno zaljubili u Sheriff & Cherry brand. Svi modeli nazvani su, slučajnost ili ne, po najpoželjnijim svjetskim ljetovalištima kojima je teško odoljeti. Biaritzz, Miami, St Barts, Patmos, Mykonos, St Tropez, Ibiza…

Uz BUREK i SHERIFF & CHERRY u B.A.R.A.B.A. Store dostupni su i brendovi modnih dodataka, torbi i etuia za računala Wouf, kabanice Elka Raincoats te ruksaci Doughnut Backpacks.

Uz dopuštenje: Priredba (sve fotografije)