Moët Impérial proslavio svojih 150 godina

Jedna od najpoznatijih šampanjskih kuća, Moët & Chandon, s ponosom obilježava 150. obljetnicu Moët Impériala, šampanjca koji je ujedno stvarao stil kuće i kulturu uživanja u brut šampanjcima.

proslava-moet-1

proslava-moet-2

Moët & Chandon ugostio je mnogobrojne zvijezde u veličanstvenom novom ruhu “Château de Famille” odnosno u veličanstveno obnovljenom dvorcu Château de Saran, arhitektonskom dragulju u bujnom krajoliku Champagne, koji je s ponosom inaugurirao na vrijeme da održi spektakularnu proslavu povodom 150. obljetnice Moët Impérial.

proslava-moet-3

proslava-moet-4

proslava-moet-5

Svojom su prisutnošću večer su uveličale i zvijezde Hollywooda, Natalie Portman i Uma Thurman, ikona stila Kate Moss, britanski glumac Douglas Booth i Derek Blasberg.

proslava-moet-6

proslava-moet-7

Kuća je ugostila slavne osobe, ambasadore brendova i prijatelje Maisona koji su doputovali u Champagnu na posebnu večer kako bi nazdravili u predivnom ambijentu Château de Saran s puno ljubavi i obilježili nezaboravnu obljetnicu 150. godina Moët Impérial.

proslava-moet-8

proslava-moet-9

proslava-moet-10

Roger Federer, veleposlanik Moet & Chandon od 2012. godine i prava teniska legenda s neusporedivim rekordom uspjeha u karijeri, također je bio prisutan kako bi osobno odao počast ovoj velikoj šampanjskoj kući.

proslava-moet-11

proslava-moet-12

“Oduševljeni smo što možemo pozdraviti naše počasne goste na prekrasno obnovljenom Château de Saran kako bi proslavili 150. obljetnicu Moët Impériala u velikom stilu i obilježili ključni trenutak u povijesti naše kuće”, izjavio je Stéphane Baschiera, predsjednik i izvršni direktor tvrtke Moët & Chandon.

Uz dopuštenje: Miva (sve fotografije)