Na ekskluzivnoj večeri predstavljena vina Kabola

Odabrane etikete vinarije Kabola predstavljene na ekskluzivnoj večeri u hotelu Kempinski Palace Portorož.

U čarobnom ambijentu Kristalne dvorane hotela Kempinski Palace Portrož organizirana je ekskluzivna večera visoke gastronomije na kojoj su uzvanici imali prilike uživati u spektakularnim gastronomskim kreacijama vrhunskih chefova iz Slovenije, ali i u iznimnim aromama odabranih etiketa vinarije Kabola.

Uzvanici su tijekom večere mogli kušati vina Kabola Amfora Malvazija 2006, Kabola Amfora Malvazija 2015, Kabola Unica 2010, Kabola Unica 2015, Kabola Dolce 2012, Kabola Malvazija iz mora 2015 i Kabola Blend 2004.

vina-kabola

„Predstavljanje naših vina tijekom večere koju su nam pripremili izuzetni chefovi, omogućilo nam je da pokažemo sav potencijal naših etiketa koje su svojom slojevitošću odlično nadopunile pažljivo i promišljeno pripremljenu hranu“, istaknuo je Marino Markežić, vlasnik vinarije Kabola.

F&B Manager hotela Kempinski Palace Potrorož, Marcel Bešter naglasio je kako se luksuznim večerama, koje organiziraju u hotelu Kempinski Palace Portorož, gostima pruža vrhunski doživljaj visoke gastronomije i sklad sljubljivanja hrane i najboljih vina, ali i događaj za pamćenje.

U hotelu Kempinski Palace Potrorož, koji je dio najluksuznijeg i najstarijeg hotelskog lanca u Europi vjeruju kako je život potrebno voditi sa stilom, te svojim gostima pružaju najekskluzivniju uslugu i nezaboravan doživljaj. To je pokazala i ova glamurozna večera na kojoj su slovenski chefovi kreirali gastronomski sklad i večeru za pamćenje, oplemenjenu vrhunskim vinima.

prezentacija-vina

Kabola je predstavljena s brandovima vina Tittinger, Livon, Edi Simčić, Marjan Simčić, Movia, Santomas, Klenart, Puklavec, Kobal i Ščurek.
Jedinstveni gastronomski sklad hrane i vina, kreirali su chefovi, njih ukupno 11 iz restorana: Dam, Pavus, Skipass, Danilo, Vila Podvin, Rakar, Rizibizi, Pikol, Rajh i Mahorčič.

Ovo je ujedno nastavak priče o velikom uspjehu vinarije Kabola, koja je nedavno osvojila prestižnu nagradu Luxury Lifestyle Award, koju dodjeljuje svjetska medijska platforma Luxury Travel Guide. Tome u prilog svakako idu i sjajne reakcije uzvanika večere u hotelu Kempinski Palace Portorož na njihove odabrane etikete.

Facebook Like Button