Na koncertu ‘Domu mom’ pjevat će i mlade glazbene snage

Koncert domoljubne glazbe instrumentalno će pratiti Ante Gelo bend, a plesnu točku izvest će ansambl ‘Jedinstvo’ iz Splita.

square

Prvom velikom koncertu domoljubne glazbe ‘Domu mom’ pridružile su se i mlade pjevačke snage. Na popisu od dvadeset glazbenih imena koja će nastupiti u Areni Zagreb 13.1.2024. sada su i Iva Ajduković, Josip Palameta i Goran Orešković. Ranije su potvrđeni Mate Bulić, Zorica Kondža, Najbolji hrvatski tamburaši, Tiho Orlić, Opća opasnost, Marko Škugor, Meri Cetinić, klapa Cambi, Đani Stipaničev, Dražen Žanko, Zaprešić Boys, Kvartet Gubec i Rajko Suhodolčan, Ana Žagar i Ličke drvosječe, klapa Cesarice i Vokalisti trogirske katedrale.

koncert-domu-mom-1

Glazbeno će ih pratiti Ante Gelo bend koji okuplja neke od najboljih instrumentalista koje Hrvatska ima. Za plesno-scenski uvod bit će zadužen najtrofejniji hrvatski folklorni ansambl ‘Jedinstvo’ iz Splita.

Izvođači ovih dana snimaju i televizijske spotove kojima će najaviti domoljubni glazbeno-scenski spektakl u Areni Zagreb. Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim i Galerijama Laudato.

Uz dopuštenje: Laudato (sve fotografije)

Facebook Like Button