Otkrivamo kako izgleda haljina Miss Hrvatske

Kreacije Ivice Skoke predstavljat će Hrvatsku na izboru za Miss svijeta.

Još je nešto više od dva mjeseca preostalo do izbora za Miss svijeta na kojem će nas ove godine predstavljati predivna Ivana Mudnić Dujmina.

Ususret tom najprestižnijem natjecanju ljepote, poznati dizajner Ivica Skoko, mladoj je Splićanki, koja će Hrvatsku predstavljati na izboru u Kini, 09. prosinca, kreirao dvije haljine.

ivan-skoko-haljina-1

Majstor glamuroznih večernjih haljina koje često krase crvene tepihe i kod stvaranja ovih kreacija ostao je dosljedan sebi i još jednom dokazao da je glamur u punom sjaju fraza koja ga najbolje opisuje.

Večernja haljina od svile i čipke, ukrašena perjem i cirkonima savršeno pristaje novoj Miss Hrvatske koja je tu titulu osvojila među 16 ljepotica.

Puderasto ružičasto boje, s dugačkim prorezom i naglašenom siluetom, ova ženstvena haljina također će se natjecati na najljepšu.

ivan-skoko-haljina-2

Ljepotica iz svake države, predstavlja se u haljinama poznatih dizajnera iz svoje zemlje pa će tako i hvaljeni Ivica Skoko biti dio izbora za najbolji dizajn haljine.

Dio spektakla, jedinstvenog i karakterističnog za izbor za Miss svijeta koji se održava 68. put, u kojem natjecateljice iz svih krajeva svijeta predstavljaju najljepše modele iz svojih zemalja, ali i njihove omiljene dizajnere, bit će i izlazak u nacionalnom kostimu.

ivan-skoko-haljina-3

Od brokata i tila, kratka krinolina strukiranog kroja sasvim sigurno privući će pažnju svjetske javnosti. Karakteristične crveno-bijele kockice na kostimu naziva Ponos Hrvatske asociraju na dres hrvatskih nogometnih reprezentativaca i uspjeh naše zemlje na nedavno održanom Svjetskom nogometnom prvenstvu.

S ručno izrađenim srebrnim nakitom kao posebnim detaljem nacionalnog kostima, hrvatska će missica još jednom podsjetiti publiku na viceprvake svijeta.

„Već sam na izboru za Miss Hrvatske vjerovao u Ivanu, a ne sumnjam u njezin uspjeh ni na izboru u gradu Sanya u Kini. Iznimno sam ponosan što ću biti dio njezinog velikog nastupa i predstavljanja Hrvatske.

Nacionalni kostim i večernja haljina rađeni su da istaknu njezinu ljepotu, ali i s ciljem da u najboljem svjetlu predstave Hrvatsku i sve naše uspjehe.

U našim prepoznatljivim crveno-bijelim kockicama nacionalni kostim predstavlja naše boje, ponos, zajedništvo i osjećaje koji nas spajaju u trenucima velikih uspjeha“, rekao je Ivica Skoko, omiljeni dizajner brojnih poznatih Hrvatica i mlade missice.

ivan-skoko-haljina-4

Vodeći domaći dizajner u svakoj svojoj modnoj priči na tron stavlja haljine. Kreacije koje već godinama ostavljaju bez daha, posebne su u svakom detalju i ostavljaju senzacionalni dojam oscarovskog crvenog tepiha, a sada će osim po modnim pistama i crvenim tepisima, koračati pozornicom u koju će 09. prosinca biti uprte oči cijelog svijeta.

Facebook Like Button