Najbolja kozmetika ljeti –  zavodljivi make-up koji ne opterećuje po vrućinama

Kada govorimo o kozmetičkim proizvodima, jedino što bi ljeti trebali nanositi na našu kožu u većoj količini jesu proizvodi sa zaštitnim faktorima. Za sve ostalo vrijedi pravilo ‘manje je više’, a to se pogotovo odnosi na ljetni make-up.

Umjesto teških podloga i pudera, ljeti se preporučuju lagane BB kreme

Umjesto teških podloga i pudera, ljeti se preporučuju lagane BB kreme.
Naime, kvalitetna BB krema, osim što lagano prekriva nepravilnosti i ujednačava ten, ujedno pruža koži potrebnu hidrataciju te antioksidativnu zaštitu protiv prijevremenog starenja kože.

Idealno ljetno make-up rješenje za hidrataciju, zaštitu i ujednačavanje kože su baršunaste BB kreme koje čine kožu savršeno mekom tijekom cijelog dana.

Dodatan plus – zaštitni faktor (SPF) kako bi koža uvijek bila zaštićena od štetnog djelovanja UV zraka.
Zaštitu od UV zračenja (SPF 8) omogućavaju mineralni filtri, a za prikrivanje, ujednačavanje tena i matiranje zaduženi su prirodni mineralni pigmenti i puderi.

bronzer make up

Također, ljeto nebi bilo ljeto bez nezaobilaznog ljetnog pratitelja – bronzera

Bronzer pruža koži boju prirodno osunčanog tena, naglašava konture lica te već postojeću prirodnu preplanulost.
Bronzeri dolaze u raznim varijantama – od tekućih do onih u stiku, kremi ili prahu – no uvijek su najpraktičniji kompaktni bronzeri koji su jednostavni za primjenu i daju koži predivan, osunčani sjaj.

Bilo da se radi o izrazito blijedom ili prirodno tamnoputom tenu, dobro odabran bronzer odgovarat će svakoj nijansi tena.
Višenamjenski kompaktni bronzeri trebali bi se bez problema prilagođava svakoj nijansi tena te joj dati ugodnu boju i svježinu!

Osim što naglašava prirodnu preplanulost, neodoljivi bronzer, sadrži optičke korektivne pigmente koji reflektiraju svjetlost i ublažavaju nepravilnosti te mikrobiserne pigmente koji koži vraćaju zdravi sjaj.

ljetni make up

Kao točka na i za lijep, zavodljiv osmijeh, potreban je dašak sjaja i boje na usnama

Umjesto teških, umjetnih ruževa i ljepljivih sjajila, odlučite se za prirodne i njegujuće, obojane balzame.
Osim što njeguju usne obiljem prirodnih sastojaka, sprječavaju isušivanje i obnavljaju ih, ujedno daju usnama prirodnu boju, volumen i neodoljiv sjaj.

Ovog ljeta počastite se slasnim prirodnim i organskim make-up poslasticama koje osim što djeluju na uljepšavanje kože te prikrivanje nepravilnosti, ujedno i hrane, njeguju i štite kožu visokokvalitetnim sastojcima iz prirode.

Facebook Like Button