Najljepši blagdanski pokloni čekaju vas u Miva galeriji vina

Ponuda MIVA galerija vina zadovoljit će i najzahtjevnije ljubitelje „finih“ stvari te ćete zasigurno u ovom periodu darivanja u Miva ponudi pronaći nešto čime ćete razveseliti dragu osobu, poslovnog partnera ili sami sebe.

Vinoteka Vukovarska

Poklon koji će poželjeti i najzahtjevniji

Miva galerija vina pruža najbolji i najveći izbor hrvatskih i stranih vina, pjenušaca, šampanjaca te drugih alkoholnih pića i delikatesa.

sampanjac galerija vina miva

Miva galerija vina zagrebačko mjesto za odabir nafinije vinske kapljice

Miva galerija vina nalazi se na dvije lokacije u Zagrebu – Ulica grada Vukovara 56a i Ulica Nikole Tesle 11, a cijeli asortiman dostupan je i na Miva web shopu.

Ova respektabilna vinska galerija od 2010. godine ekskluzivni je uvoznik programa grupacije Moët Hennessy, koji uključuje najpoznatije svjetske šampanjce Dom Pérignon, Moët & Chandon, Veuve Clicquot, Ruinart i Krug, single malt whisky Ardbeg i Glenmorangie, konjak Hennessy te vodku Belvedere.

veuve sampanjac poklon vinoteka

Osim vina i šampanjaca, u prodaji su i mnoga druga pića, poput Villa Sandi Prosecca i Fever-Tree premium tonika, a u ponudi su i ponajbolje svjetske čaše za vino Riedel, kao i foie gras poznatog francuskog proizvođača Rougié, maslinovo ulje, čokolade te razne druge delikatese.

SAZNAJTE I VIŠE O IZVRSNOJ PONUDI I PROIZVODIMA KOJE ĆETE POŽELJETI ODMAH
Obožavani Rougié foie gras napokon nadohvat ruke
Dom Pérignon Vintage 2010. sinergija izazova i uspjeha!
Bliži se vrijeme blagdana i božićnog darivanja!

krug sampanjac vinoteka miva

moet champagne sampanjac miva galerija

mva vinoteka Vintage sampanjac

Vinoteka Teslina

Facebook Like Button