Najneobičnije modne kreacije hrvtaskih dizajnera

8. listopada 2018. godine, četvrtim izdanjem modne manifestacije „Extravagant Gala“ održati će se revija u Rijeci u suradnji s Pomorskim i povijesnim muzejom Hrvatskog primorja Rijeka.

Extravagant Gala 06

15 godina truda i predanog rada u emitiranju emisije Extravagant na regionalnoj televiziji Kanal RI treba lijepo obilježiti, pa će se za glazbeni ugođaj i dobru atmosferu pobrinuti talentirani Damir Kedžo.

Extravagant Gala 04

Na ovoj zanimljivoj reviji predstaviti će se čak 15 poznatih hrvatskih dizajnera

Lei Lou by Alex Dojčinović, Juraj Zigman, Matija Vuica, Boris Pavlin, Envy Room, Elfs, Boudoir, Alduk, Bite My Style by Zoran Argović, Peperoncina design, Hero 4 Heroes, Showroom Antonela, Andy’s, Hippy Garden i Lusso Couture by Linda Lukežić predstavit će se sa svojih 15 ekstravagantnih kreacija.

Haljine koje su dizajneri pripremili za ovu reviju ostavljaju bez daha i svakako kradu pažnju svojom pojavom.

Extravagant Gala 07

Najavna kampanja snimljena je u jednom od najljepših riječkih interijera – u atriju Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja – Guvernerovoj palači, a fotografije potpisuje Filip Gržinčić.

Večer za pamćenje, održat će se 8. listopada 2018. s početkom u 19 sati. Generalni pokrovitelj manifestacije je Estetski centar Eternity, a sav prihod od ulaznica ove je godine namijenjen odjelu neonatologije riječkog KBC-a.

Foto: Filip Gržinčić

Facebook Like Button