Narukvice kao stvorene za nadolazeće ljeto

Svakom novom kolekcijom, novom kampanjom brend Amaranthine donosi autentičan dizajn u koji je utkana “ljepota na dodir”.
U vremenima kada su dodir i taktilna osjetila upravo ono sto nas ironično najviše razdvaja, nakit je taj koji stvara most između dodira i umjetnosti.

ogrlice nakit

Nakit je oduvijek bio simbol pripadanja, simbol sreće, a brend Amaranthine i njegov dizajner Mario Malnar ovom kolekcijom pričaju nam snažnu priču o umjetnosti utkanu u dizajn narukvica kao zaštitnom znaku njegovog rada.

nakit narukvice

Upravo priču o dodiru fotografijom je ispričala jedna od ponajboljih fotografkinja mlađe generacije Karla Juric koja je svojim autentičnim pristupom prikazala dizajnerovu viziju kroz dodir, snagu, ljubav i pripadanje.

nakit narukvice nakit

Priča o liniji nakita Amaranthine nazvanom po istoimenom brendu počinje sa sedam elemenata umjetnosti: linijom, bojom, volumenom, plohom, teksturom, prostorom i točkom.

nakit narukvice

Svih sedam pojedinačno ili zajedno ugrađeni su u naš dizajn, svaki komad nakita ima svoju proču, na vama je pronaći svoju.

Raznolikost elemenata – ručno izrađeni srebrni elementi, poludragi kamen, šarene svilene i baršunaste trakice, različiti čvorovi, kopče i unikatna izrada – čine svaku narukvicu jedinstvenom.

nakit narukvice narukvica

Ne postoje dvije identične, baš kao što ne postoje ni dvije iste osobe

Održivost i etičnost u radu, kvaliteta materijala, lokalno, izrađeno s ljubavlju i onaj tko ga ima posjeduje nešto što nema nitko drugi nema.

nakit narukvice narukvica

Foto: Karla Jurić