Neale Donald Walsch u Zagrebu predstavio knjigu

Neale Donald Walsch, svjetski poznati autor duhovne književnosti, u Zagrebu predstavio hrvatsko izdanje knjige „Devet promjena koje će promijeniti sve“.

Zagreb, 23. ožujka – Na konferenciji za medije održanoj u zagrebačkom hotelu Esplanade, jedan od najutjecajnijih američkih autora duhovne književnosti Neale Donald Walsch predstavio je hrvatsko izdanje knjige „Devet promjena koje će promijeniti sve“.

neale-donald-walsh-1

Osim toga, najavio je cjelodnevni seminar na temu „Promijenite svoje emocije prije nego one promijene vas“ koji će se održati u nedjelju, 25. ožujka, s početkom u 12 sati u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Autor je objasnio da će seminarom na vrlo jednostavan i primjenjiv način educirati i motivirati prisutne kako živjeti duhovne i ispunjene živote čak i u materijalnom svijetu.

Svjetski poznati autor 33 knjige o duhovnosti i njezinoj primjeni u svakodnevnom životu prilikom predstavljanja hrvatskog izdanja svoje popularne knjige engleskog naziva „When everything changes, change everything“ najavio je svim zainteresiranima kako će u ovoj knjizi pronaći inspiraciju i metode kako promijeniti način razmišljanja i funkcioniranja u teškim životnim situacijama.

neale-donald-walsh-2

„Predstavljanjem hrvatskog izdanja moje knjige te ovim posjetom Zagrebu i hrvatskoj publici savršeno ćemo zaokružiti priču o emocijama i njihovom utjecaju na naše živote. Na stranicama ove knjige čitatelji će pronaći načine kako se nositi sa životom kada se u njemu suočavamo s velikim promjenama. Upravo je tada potrebno promijeniti misli, način na koji doživljavamo život te emocije koje proživljavamo, a sve to će u konačnici rezultirati promjenom naše životne stvarnosti“, poručio je Neale Donald Walsch prilikom predstavljanja hrvatskog izdanja knjige „Devet promjena koje će promijeniti sve“.

Osim cjelodnevnog seminara u Lisinskom, zagrebačka će publika imati jedinstvenu priliku poslušati i večernje lekcije u hotelu Antunović u subotu, 24. i utorak, 27. ožujka s početkom u 18 sati. Seminar i večernje lekcije će se simultano prevoditi s engleskog na hrvatski jezik.

neale-donald-walsh-3

„Seminari Nealea Donalda Walscha u svijetu su rasprodani godinama unaprijed zbog iznimnog interesa koji vlada za njima te smo presretni da će ih i hrvatska publika sada imati priliku poslušati. Gospodin Walsch je osobno prošao jedan vrlo izazovan i zahtjevan životni put, ali je ipak uspio pronaći nevjerojatnu životnu snagu te je danas, ne samo jedan od najpopularnijih autora duhovne književnosti, nego i jedan od najpopularnijih motivacijskih govornika. Stoga s nestrpljenjem očekujemo nedjelju kada ćemo imati priliku naučiti kako voditi ispunjene, sretne i duhovne živote čak i u materijalnom svijetu“, najavila je organizatorica seminara i večernjih lekcija u Zagrebu Karmen Jerković Yücel.

Neale Donald Walsch najpoznatiji je po seriji knjiga „Razgovori s Bogom“ koje su prevedene na čak 37 jezika i prodane u milijunskoj nakladi diljem svijeta. Knjige su nastale na temelju odgovora nadahnutih Bogom na pisma koje mu je Walsch uputio zahtijevajući odgovore o svojem nesretnom životu. Inspiriran serijom njegovih knjiga i životom 2006. godine snimljen je i film „Conversations with God“, a sedam njegovih naslova našlo se na popisu besteselera New York Timesa.

Ulaznice za cjelodnevni seminar i večernje lekcije podijeljene su u kategorije Standard, Platinum te VIP, a možete ih kupiti putem sustava eventim.hr i ulaznice.hr.

Facebook Like Button