Netflix sadržaj dostupan i na hrvatskom jeziku

Omiljeni svjetski filmovi i serije, uključujući hvaljeni originalni Netflix sadržaj, od danas je dostupan na hrvatskom jeziku na Netflixu.

Netflix, vodeći svjetski servis za streaming zabavnog sadržaja, pokrenuo je ove 2020. godine lokaliziranu uslugu u Hrvatskoj.

Korisnici Netflixa u Hrvatskoj imat će pristup hrvatskom korisničkom sučelju kao i titlovima na hrvatskom jeziku koji će im omogućiti da još više uživaju u zabavnom sadržaju.
Tako se hrvatski jezik pridružio skupini od više od 30 lokaliziranih usluga na svijetu dostupnih na Netflixu.

netflix-hrvatski-jezik-1

„Jako smo sretni i uzbuđeni što – gotovo pet godina nakon pokretanja naše usluge na engleskom jeziku u Hrvatskoj – možemo predstaviti potpuno lokaliziranu uslugu našim korisnicima koja obuhvaća tisuće sati omiljenih svjetskih filmova i serija, uključujući hvaljeni originalni Netflix sadržaj.

Cilj nam je nastaviti oduševljavati naše korisnike, a lokalizacijom usluge želimo pružiti uranjanje u golemi svijet mogućnosti i zabavno iskustvo za svoje korisnike u Hrvatskoj”, izjavili su iz Netflixa.

Netflix nudi potpuno novi način zabave i omogućuje korisnicima trenutni pristup filmovima, serijama i emisijama na tabletima, pametnim telefonima, računalima i igraćim konzolama, osiguravajući im da uživaju u zabavi bilo kad i bilo gdje.

Bogata zbirka omogućava korisnicima odabir velikog broja filmskih hitova, popularnih serija, dokumentarnih i nezavisnih filmova, stand-up komedija i programa za djecu. Novi filmovi i originalni Netflix sadržaj također su dostupni, a sve se epizode mogu pogledati odmah.

netflix-hrvatski-jezik-2

Neke od najomiljenijih originalnih Netflix serija i filmova u Hrvatskoj uključuju: znanstveno-fantastičan horor klasik s nostalgičnom referencom na 80-te Stranger Things – fantasy dramu temeljenu na istoimenoj seriji knjiga s Henryjem Cavillom u glavnoj ulozi.

Seriju Vještac koja prati dvije velike pljačke iskusne družine kriminalaca koju je okupio čovjek nadimka „Professor“.
Kuća od papira je post-apokaliptični horor triler u kojem Sandra Bullock pokušava zaštititi sebe i dvoje djece od zlonamjernog nadnaravnog entiteta.
Kućica za ptice kriminalistički je film Irac legendarnog redatelja Martina Scorsesea temeljen na istinitoj priči te prema knjizi „I Heard You Paint Houses“.
Cijena spasa, uzbudljivi je akcijski triler o neustrašivom plaćeniku s crnog tržišta Tyleru Rakeu koji se upušta u najsmrtonosniji posao izvlačenja do sada.
The Queen’s Gambit je ekranizaciju romana Waltera Tevisa iz 1983. godine koji prati život djevojke Beth Harmon koja s osam godina u sirotištu nauči igrati šah te zahvaljujući svom oštrom umu i odlučnosti dolazi do titule svjetske prvakinje u šahu; te brojni drugi.

Uz lokalizaciju na hrvatski jezik, Netflix nudi golemi svijet mogućnosti zabave s mnogim naslovima dostupnima u Ultra HD 4K rezoluciji i visoko dinamičkom rasponu (HDR), kao i visokoj razlučivosti (HD) s Dolby Digital Plus 5.1 surround zvukom. Napredne tehnologije preporuka s do pet korisničkih profila omogućuju korisnicima otkriti zabavu koja će im se svidjeti.

netflix-hrvatski-jezik-3

Za korisnike mobilnih uređaja Netflix nudi kontrolu podatkovnog prometa kako bi im pomogao u boljoj kontroli potrošnje podatkovnog prometa koje korisnici koriste za streaming.

Internetska stranica fast.com omogućuje korisnicima uvid u brzinu njihove internetske veze, bilo na mobilnoj ili širokopojasnoj mreži i predstavlja još jedan alat koji korisnici Netflixa mogu koristiti za bolji uvid i kontrolu internetske usluge.

Korisnici koji su neprestano u pokretu mogu bez problema preuzeti veći dio kataloga i pogledati ga kasnije bez pristupa internetu, maksimalno iskoristivši nedostatak interneta ili vrijeme prilikom putovanja.

Centar za korisničku podršku dostupan je na linku https://help.netflix.com/hr/. Također, nudimo mogućnost razgovora s agentom iz korisničke službe chatom na engleskom jeziku kao i in-app voice dostupne 24×7.

Uz dopuštenje: Grayling (sve fotografije)

Facebook Like Button