Filler linija koju je odabirala Monica Bellucci

Monica Bellucci nova je Niveina ambasadoricu inovativne anti-age NIVEA Hyaluron CELLular Filler linije za njegu lica.

Monica Bellucci, simbol bezvremenske ljepote i ženstvenosti, novo je lice NIVEA Hyaluron CELLular Filler linije u kampanji koju potpisuje francuski režiser i fotograf Bruno Aveillan, a inspirira žene da mladost proizlazi iz nas samih.

nivea-hyaluron-monica-bellucci-1

„NIVEA je oduvijek bila dio mog života, a odabrali su je moji članovi obitelji – tako je NIVEA čak i danas važan sastavni dio moje rutine uljepšavanja. ”, kaže Monica Bellucci i nastavlja: „Iznimno sam ponosna što mogu biti dijelom ovog genijalnog projekta, jer kampanja ohrabruje žene da se osjećaju mladima – jer je ono iznutra upravo ono što nas čini lijepima izvana.”

nivea-hyaluron-monica-bellucci-3

Vrijeme nam s godinama postaje dragocjeno, iako se iznutra osjećamo ugodnije u vlastitoj koži. Izazovi s kojima se svakodnevno susrećemo tjeraju nas da budemo fokusirane, aktivne i planiramo unaprijed što se odražava na našoj vanjštini.

Pri tome je ponekad iscrpljujuća organizacija da bi uskladile posao koji želimo i obitelj koju volimo. U gusti dnevni raspored uz to želimo ubaciti i aktivnosti kojima punimo baterije da bi nam dani bili lakši.

Neke od nas ne mogu bez sporta, druge pak bez odlaska na večeru, u kino ili kazalište s prijateljicama. No, svima nam je zajedničko jedno – želimo da naša lica izgledaju njegovano, čvrsto i bez bora!

nivea-hyaluron-monica-bellucci-4

Prirodno lijepa Monica Bellucci povezuje unutarnju ljepotu s novom NIVEA Hyaluron CELLular Filler linijom koja potiče prirodnu proizvodnju vlastite hijaluronske kiseline i kolagena u stanicama kože, čineći je čvršćom, zategnutom, a borama popunjenim.

Znanstvena istraživanja pokazala su kako hijaluronska kiselina koja je jedan od sastavnih elemenata naše kože ima zadatak da na sebe veže i zadržava vodu.

Time poboljšava hidrataciju kože, stimulira proizvodnju kolagena, djeluje kao antioksidans i štiti od štetnog djelovanja slobodnih radikala. Rezultat je koža mladenačkog izgleda, čvrstog tonusa i prirodnog sjaja!

nivea-hyaluron-monica-bellucci-5

Zahvaljujući inovativnoj formuli NIVEA Hyaluron CELLular Filler 14-dnevni tretman sadrži čak 5 puta više hijaluronske kiseline, što ga čini proizvodom s najvišom koncentracijom hijalurona od svih NIVEA proizvoda za njegu lica.

Intenzivni tretman moćan je saveznik u održavanju mladenačkog izgleda lica koji će pomoći stanicama vaše kože da se ponovno aktiviraju. Pokretanjem stanične aktivnosti koža postaje hidratizirana i dubinski njegovana.

Tako su godine samo broj kada se mladost oduvijek nalazi u vašoj koži.

nivea-hyaluron-monica-bellucci-6

NIVEA Hyaluron CELLular Filler 14-dnevni tretman intenzivno hidratizira kožu potičući aktivnost u stanicama koje stvaraju vlastitu hijaluronsku kiselinu i na taj način popunjavaju bore.

Ove ampule mladosti nanose se ujutro i navečer prije kreme iz NIVEA Hyaluron CELLular Filler linije kako bi poboljšali njen učinak. 14-dnevni tretman preporučuje se ponoviti kroz jedan do dva mjeseca za dubinsku hidrataciju, smanjenje sitnih bora i čvrstoću vaše kože.

Uz dopuštenje: Dialog (sve fotografije)

Facebook Like Button