Nizozemski hoteli

Atraktivna turistička destinacija za populaciju mlađe dobi, kao i zaljubljenike u kulturne ljepote.

Nizozemska broji stotine hotela diljem zemlje u kojem se zaista može pronaći ponešto za putnike različitih financijskih mogućnosti. Od hostela i B&B-a, preko hotela srednje kategorije do onih najluksuznijih – smještenih na atraktivnim lokacijama u dizajnerskim zdanjima, bivšim dvorcima i sličnim elitnim mjestima.

Bogata ponuda uključuje i neobične opcije poput primjerice Sandtron hotela filozofa sastavljenog od 38 soba koje su uređene u različitim dizajnerskim stilovima, a posvećene najvećim filozofima u povijesti.

Najčešće odredište u zemlji jest glavni grad – Amsterdam, koji sukladno tome broji i najveći broj smještajnih kapaciteta. Iako su ovdje dobrodošli putnici svih generacija, na posjet se najčešće odlučuju mladi željni avantura. S obzirom da je Amsterdam istaknut grad kulture, hotelski smještaj u ovome gradu često uključuje i posebne pakete – s ulaznicama na izložbe, predstave, koncerte i slične manifestacije uračunate u cijenu.

Ne treba zaboraviti da mlađi turisti obično putuju s ograničenim budžetom, pa je i to jedan od razloga što se u Amsterdamu može naći, za europske prilike, bogata ponuda iznimno jeftinih soba za iznajmljivanje. Uz malo truda i volje – te prethodnu rezervaciju, ovdje možete prespavati po cijeni od stotinu kuna po osobi i danu.

Povoljan hotelski i hostelski smještaj moguće je pronaći i izvan glavnoga grada poput Haaga, Utrichta, Maastrichta i Rotterdama. U manje razvikanim nizozemskim gradovima poput Domburga, Groningena, Scheveningena i De Kooga, osim tulipana cvijeta i razvoj ekološki osviještenog turizma. Točnije, povećava se broj zelenih hotela, koji se ponose učinkovitom potrošnjom vode, električne energije te mirnim suživotom s majkom Prirodom.

5 WISH PREPORUKA:

HOTEL: CHATEAU ST GERLACH (http://www.chateauhotels.nl/)
LOKACIJA: Maastricht (Joseph Corneli Allée 1)
KONTAKT: tel.: +31 (0)43 608 88 88; e-mail: gerlach@chateauhotels.nl

HOTEL: DES INDES (http://www.hoteldesindesthehague.com/)
LOKACIJA: Haag (Lange Voorhout 54-56)
KONTAKT: tel.: +31 70 361 2345; e-mail: info.desindes@luxurycollection.com

HOTEL: GRAND HOTEL KAREL V (http://www.karelv.nl/en)
LOKACIJA: Utrecht (Geertebolwerk 1)
KONTAKT: tel.: +31 (0)30 233 75 55; e-mail: info@karelv.nl

HOTEL: INNTEL ROTERDAM CENTRE (http://www.inntelhotelsrotterdamcentre.nl/)
LOKACIJA: Rotterdam (Leuvehaven 80)
KONTAKT: tel.: +31 (0)10 413 4139; e-mail: inforotterdam@inntelhotels.nl

HOTEL: LLOYD (http://www.lloydhotel.com/en/about-us/lloyd-hotel)
LOKACIJA: Amsterdam (Oostelijke Handelskade 34)
KONTAKT: tel.: +31 (0)20 561 3636; e-mail: post@lloydhotel.com

Facebook Like Button