NMD Runner tenisice

Poznati glumac u novim adidas NMD Runner tenisicama.

Prve istraživačke korake u novim adidas NMD Runner tenisicama napravio je naš poznati glumac i adidas Originals ambasador Slavko Sobin. adidas Originals NMD tenisice stvorene su za pustolovine urbanih nomada – za sve one koji vole istraživati i koji uvijek teže biti korak ispred.

Putovanja su svakodnevica za Slavka Sobina koji je isprobavši nove adidas NMD Runner tenisice naglasio: “Za urbanog nomada poput mene kojemu su putovanja način da istraži svijet NMD Runner je savršen suputnik za pronalaženje novih inspiracija na nepoznatim i neistraženim terenima.”

slavko-sobin-1 slavko-sobin

Moderno gornjište, upečatljive boje i prepoznatljivi adidasovi detalji čine savršen spoj lifestyle tenisice i tehnološke inovacije. U potplat je ugrađena inovativna adidas BOOST tehnologija čime se ističe autentičnost NMD koncepta koji predstavlja spoj prošlosti i budućnosti.

Ponuda muških i ženskih NMD Runner modela dostupna je u: adidas Originals shopu (Bogovićeva ulica), Sneakers shopu (Ilica), shopping centru CC1 West (u NBHD adidas korneru), Shooster shopovima te u Onero shopu u centru Mall of Split.

Više informacija potražite na:
instagram.com/adidashrvatska

Uz dopuštenje: Dialog komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button