Nova intrigantna serija “Stumptown”

Nova duboko intrigantna serija koja nas uvodi u svijet posrnule vojne veteranke koja se na zanimljive načine nosi sa životnim traumama i svakodnevicom svakako će privući gledatelje napetih radnji.

Kratak sadržaj serije Stumptown

Dex Parios je vojna veteranka, koji se brine za svog mlađeg brata u Portlandu u državi Oregon. Također se bori s PTSP-om kojeg je stekla u Afganistanu, gdje je radila u vojnoj obavještajnoj službi dok nije preživjela eksploziju u kojoj je smrtno stradala njezina ljubav iz djetinjstva.

serija-stumptown-2

Opterećena velikim kockarskim dugovima i nesposobnošču da zadrži stalni posao, postaje privatna istražiteljica za rješavanje problema u kojima policija ne može sudjelovati.

Detektiv Miles Hoffman prosljeđuje takve probleme na nju, a Gray McConnell, vlasnik bara i najbliži joj prijatelj, pruža moralnu podršku i zapošljava njenog brata Ansela u njegovom baru.

Dex rješava razne slučajeve u kojima se dotiču problemi američke svakodnevice i suvremene politike od problema s pozicijom američkih Indijanaca do #metoo pokreta. No ne na plastičan propagandni način, već su ovi društveni problemi isprepleteni na način da tematski služe seriji i pomažu razvoju likova.

serija-stumptown-2

U seriji je u glavnoj ulozi zasjala Cobie Smulders kao Dex Parios, omiljena Robin Scherbatsky iz sitkoma „Kako sam upoznao vašu majku“. Njezina očaravajuća privlačnost leži u činjenici da ulozi donosi osjećaj empatije i brižnosti s profinjenom dozom hladnokrvnosti.

Cobie je podijelila zanimljiv detalj vezan za njenu ulogu, a to je da je lik kojeg igra biseksualan te svakako privlačan i ženama i muškarcima jer oporavak od PTSP-a nalazi u seksu. To je naime jedna od stvari koja ju je privukla tom liku.

serija-stumptown-3

Uz Cobie Smulders u seriji igra i Jake Johnson poznat po ulozi mrgudnog Nicka u seriji „Nova cura”. Zatim Michael Ealy kao detektiv Hoffman te Camryn Manheim, nezaboravna Ellenor iz serije „Pravda za sve“.

Prvu sezonu serije “Stumptown” možete gledati već od 12. veljače u 22:00h na kanalu FOX, a nove episode svake srijede u isto vrijeme.

Uz dopuštenje: Impressum komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button