Pogledajte mračnu stranu Pariza u seriji Balthazar

Pariz je jedan od najljepših gradova na svijetu, ali ima i svoju mračnu stranu.

Zamršena ubojstva na obali rijeke Siene događaju se svakodnevno, a inspektorica Hélène Bach (Hélène de Fougerolles) mora naučiti surađivati s genijalnim, ali ogorčenim forenzičkim patologom Raphaëlom Balthazarom (Tomer Sisley).

serija-balthazar-tv-1

Nova kriminalistička serija „Balthazar“ počinje se prikazivati 19. studenog u 22:00h na kanalu FOX Crime, a nove epizode na rasporedu su svakoga utorka u isto vrijeme.

Doktoru Balthazaru kao nikome drugome uspijeva nagovoriti mrtve da ispričaju svoju stranu priče. Kako bi shvatio što se dogodilo i tko stoji iza umorstva, on dočarava sliku žrtve koja ga navodi na pravi trag. Zbog svog nekonvencionalnog pristupa rješavanja kompleksnih slučajeva, Balthazaru je pripala titula jednog od najboljih forenzičkih patologa generacije.

serija-balthazar-tv-2

Pored toga, on je neodoljivo šarmantan i zgodan, ali često zaobilazi usvojene norme lijepoga ponašanja čime razbješnjuje sve oko sebe. Suradnja s njime predstavlja težak izazov za novu glavnu policijsku inspektoricu Hélène. Ona je užurbana majka, a novi posao u odjelu za zločine ionako joj oduzima previše vremena i strpljenja.

No, ako želi riješiti brojna umorstva koja se događaju u srcu Francuske, morat će surađivati s tim intrigantnim i pomalo nestašnim patologom.

serija-balthazar-tv-3

Iako se u početku sukobljavaju zbog suprotstavljenih načina života i pristupa poslu, Raphaël i Hélène zapravo imaju mnogo toga zajedničkog. Njihov prvi zajednički slučaj istraga je ubojstva državnog tužitelja i njegove supruge, a dok istražuju složeni slučaj ubojstva knjižničara na gradilištu Balthazar nailazi na trag koji je povezan sa smrću njegove žene nekoliko godina ranije…

U glavnim ulogama: Hélène de Fougerolles kao Hélène Bach i Tomer Sisley kao Raphaël Balthazar.

Uz dopuštenje: Impressum komunikacije (sve fotografije)