Kriminalistička serija “Stranci”

Britanska kriminalistička serija Stranci (Strangers) potpuno će vas zaokupirati svojom intrigantnom pričom

Ne propustite epizode kriminalističke serije koja dolazi od producenata serije The Missing, Harryja i Jacka Williamsa koji su pisali i scenarij.

U glavnim ulogama nalaze se popularni britanski glumac John Simm (Dr. Who, 24 Hour Party People) i nagrađivani kineski glumac Anthony Wong kojem je ovo prva uloga na engleskom jeziku. U ostalim ulogama nalaze se Dervla Kirwan, Emilia Fox, Katie Leung i Tom Wu.

stranci-tv-serija-1

John Simm sveučilišni je profesor Jonah Mulray čiji se život preokrene kad sazna da je njegova žena Megan, visoko pozicionirana međunarodna razvojna radnica, poginula u prometnoj nesreći na planinskom putu nadomak Hong Konga.

Jonah sjeda u avion za Hong Kong i kreće identificirati tijelo. Sam u potpuno novoj i nepoznatoj okolini, okružen lokalnim policajcima koji previše rade za premalo novca, Jonah otkrije da nesreća nije nimalo ono što se čini.

Megan je vodila opasan dvostruki život zbog kojeg se uplela u zlokobne poslovne spletke. Mreža zavjera širi se i produbljuje sa svakim novim dokazom koji upućuje na ubojstvo.

Premijeru britanske kriminalističke serije Stranci (Strangers) gledajte na Pickbox NOW!

Uz dopuštenje: pickbox (sve fotografije)

Facebook Like Button