Nove serije idealne za ugrijano ljeto

Nove serije idealne su za ugrijano ljeto – kad je vani prevruće, maštoviti svjetovi serija i filmova spašavaju od sunčanice.
Počastite se serijskim desertima uz 6 novih serija.

Sjajna je stvar što se na Pickbox NOW nalaze cijele sezone serija pa se epizode mogu gledati jedna za drugom!

„Rivijera“ (Riviera)

U svježoj triler-seriji, glavna je glumica magična Julia Stiles, koju poznajemo iz filmova „10 razloga zašto te mrzim“, Mona Lisa Smile i brojnih drugih. Stiles je američka kustosica Georgina, a njezin muž Constantine ubijen je u eksploziji na jahti ruskih oligarha i dilera oružjem.

Vjerujući da njegova smrt nije nesretni slučaj, upleće se u svijet laži i kriminala i njezin se život u trenu preokrene. Uz Juliju Stiles, tu je i izvrsna glumačka postava koju čine zgodni glumac Iwan Rheon („Igra prijestolja“), Lena Olin („Čokolada“, „Casanova“) i Adrian Lester (Hustle).

serije-tv-05

„Spasi me“ (Save Me)

„Spasi me“ je najboljom dramskom serijom 2019. godine proglasio Royal Television Society. Osim toga, dobila je toliko izvrsne kritike da je odmah naručena i druga sezona koja se tek snima. Originalna, misteriozna i napeta, nova serija „Spasi me“ s Lennyjem Jamesom u glavnoj ulozi prava je kriminalistička poslastica. Kompletna prva sezona je na Pickbox NOW!

serije-tv-04

„Meci“ (Bullets)

Nova finska kriminalistička serija „Meci“ (2018) inteligentan je spoj krimiserije, špijunskog trilera i političke drame. „Meci“ nije tipična nordijska noir serija.

Radnja se vrti oko bivše teroristice Madine Taburove nadimka Crna Udovica, koju glumi njemačka glumica Sibel Kekilli (Game of Thrones, Head-On). Ona dolazi u Helsinki i traži politički azil. Dotad se za Crnu Udovicu mislilo da je mrtva, što prouzroči sumnje tajnih agencija.

serije-tv-03

„Cardinal“ (Cardinal)

Mračna atmosfera i jeziva radnja s fokusom na misterioznoga glavnog lika i kompleksnu radnju koja se vrti oko istrage ubojstva podsjećaju na skandinavske noir serije, zbog čega je kanadska kriminalistička serija „Cardinal“ idealna za rashlađivanje tijekom ljeta.

Serija prati detektiva Johna Cardinala kojega glumi fantastičan glumac Billy Campbell (The Killing, Moon Over Miami, The 4400, Once and Again). Sve tri sezone su na Pickbox NOW!

serije-tv-02

„Dijamanti“ (Ice)

Dramska kriminalistička serija „Dijamanti“ (Ice) okuplja snažnu ekipu – tvorac serije je scenarist i redatelj Robert Munic (Empire), a u glavnim ulogama su popularni glumac Donald Sutherland (The Hunger Games i brojni drugi), Jeremy Sisto (Law & Order, Six Feet Under) i Cam Gigandet (The O.C.). Radnja serije vrti se oko obitelji iz Los Angelesa čiji obiteljski posao ima dugu tradiciju – bave se trgovinom dijamantima. Obje sezone napete kriminalističke serije su na Pickbox NOW!

serije-tv-01

„Mary ubija ljude“ (Mary Kills People)

„Mary ubija ljude“ (Mary Kills People) napeta je kanadska serija u čijem je fokusu priče doktorica Mary Harris, koju portretira sjajna kanadska glumica Caroline Dhavernas. Mary radi na hitnom odjelu u bolnici, no ima i posao sa strane kao savjetnica za završetak života. Intrigantna serija bavi se tabu-temom, a sve tri sezone su na Pickbox NOW!

Uz dopuštenje: Pickbox (sve fotografije)

Facebook Like Button