Nova knjiga Cecelie Ahern: Savršeni

Uzbudljiv i romantičan nastavak velikog hita knjige „Nesavršeni“.

„Cecelia Ahern neosporna je majstorica u pisanju o međuljudskim odnosima… i ovu je priču izvrsno ispričala.”
Heat

O soisateljici:
Cecelia Ahern irska je spisateljica čiji se romani prevode u više od 40 zemalja svijeta te su prodani u više od 25 milijuna primjeraka.
Prema njezinu prvijencu „P. S. Volim te“ snimljen je film s Hilary Swank i Gerardom Butlerom u glavnim ulogama, a prema romanu „Na kraju duge“ film s Lily Collins i Samom Claflinom u glavnim ulogama. Dosad je na hrvatski prevedeno 13 njezinih romana i jedna zbirka priča.

Kratak sadržaj:

ca-savrseni-1Celestine North živi u društvu koje zahtijeva savršenstvo. Nakon što ju je sud obilježio kao nesavršenu, Celestinein život razbijen je u komadiće – oduzeta joj je svaka sloboda.

Otkad ju je sudac Crevan proglasio javnim neprijateljem broj jedan, ona nestaje s očiju javnosti i kreće u bijeg zajedno s tajanstvenim, nevjerojatno privlačnim Carrickom, jedinom osobom kojoj može vjerovati. Celestine u rukama drži opasnu tajnu – nešto što može dovesti do pada čitavog sustava nesavršenosti.

Sudac Crevan joj je za petama, a vrijeme istječe. Dok napetost raste, ona mora odabrati: hoće li spasiti vlastitu kožu ili staviti svoj život na kocku kako bi oslobodila sve nesavršene. I, što je najvažnije, može li dokazati da biti čovjek samo po sebi znači biti nesavršen?

Uz dopuštenje: Profil (sve fotografije)

Facebook Like Button