Roman koji ubrzava puls: Sve što znam o tebi

Savršen suprug, savršen otac, savršen lažljivac? Roman koji ubrzava puls.
O: The Oprah Magazine

Karen Cleveland osam je godina radila kao analitičarka CIA-e, od toga posljednjih šest godina na području borbe protiv terorizma. “Sve što znam o tebi” njezin je romaneskni prvijenac. Prava za ekranizaciju kupio je Universal Pictures, a u filmu će glumiti Charlize Theron.

Ako pročitate prvo poglavlje, pročitat ćete i drugo. Ako pročitate i drugo, preskočit ćete večeru i otići kasno spavati. Ovo je ta vrsta romana. Odlično.
Lee Child

Savršen spoj Domovine i Amerikanaca…
Providence Journal

Karen Cleveland ima ono nešto i uzbudljivi novi glas u svijetu trilera. Kay Scarpetta sprijateljila bi se s njom.
Patricia Cornwell

Autentični detalji i likovi koji će vam dugo ostati u sjećanju — uzbudljiv triler s istinskom psihološkom dubinom.
J. P. Delaney

Vivian Miller CIA-ina je analitičarka koja dvije godine pokušava razotkriti mrežu ruskih agenata spavača radi čega je razvila i posebnu metodologiju. Ako njezini napori budu dali rezultate, čeka je i promaknuće koje je njoj i njezinoj obitelji očajnički potrebno. Pretražujući računalo potencijalnog ruskog operativca, nabasa na tajnu mapu pomno skrivenih agenata unutar američkih granica.

sve-sto-znam-o-tebi-1No uskoro će doznati da je ono što je otkrila prijetnja svemu do čega joj je u životu stalo, čak i njezinoj djeci. Razapeta izmedu lojalnosti i izdaje, ljubavi i sumnje, Vivian će se morati suočiti s nemogućim izborima i saznati kome doista može vjerovati.

Uz dopuštenje: Profil (sve fotografije)

Facebook Like Button