Novi muški miris koji osvaja -Versace Eros Flame

Versace Eros Flame novi muški miris, prolazi vam ravno kroz srce.

Nosi važnu poruku za nove generacije o dostojanstvu ljubavi i moći raznolikosti.

Versace Eros Flame miris je za jake, strastvene, samouvjerene muškarce koji su u kontaktu sa svojim najdubljim emocijama. Oni istovremeno opažaju sadašnje osjećaje i uživaju u vječnom mirisu istinske ljubavi, prebacujući nas iz stvarnog svijeta u mitološki svemir, dom junaka koji svoje nesavršenostipretvaraju u snagu.

Versace Eros Flame: bočica

Versace Eros Flame je vatreno crveni, intenzivan i muževan da nas nedvojbeno podsjeti na strast ljubavi. Meduza na sredini bočice i grčki ključni motiv stavlja miris u srce Versace svemira i mitološki su čuvari dragocjenog sadržaja. Centrirano, u zlatu, je naziv: VERSACE EROS FLAME.

Meduza, ikonski simbol Versace-a, je kao dragocjeni nakit- poput pečata u zlatu na čepu bočice
predstavljajući moć koja nadilazi granice vremena.

versace-eros-flame-1

Versace Eros Flame: Miris

Hladno i vruće.
Slatko i ljuto.
Svjetlo i sjena.

Mirisne note Versace Eros Flame karakteriziraju snažni kontrasti u kojima plemeniti i elegantni sastojci
obogaćuju jedan drugoga. Glavne note su osobito živahne – svježe, sočno talijansko voće poput limuna, mandarina i gorkih naranča zagrijani su notama crnog papra iz Madagaskara i obavijeni u aromatičnom divljem ružmarinu.

Kroz olfaktivni val papar drva, geranija i ruže pa sve do baze dragocjenih drvenastih nota – Texas cedar, pačuli Coeur, vetiver sa Haitija, planinski hrast moss i sandalovina suptilno su pomiješani kako bi stvorili nježan i senzualan krug sa tonka zrnom i vanilijom.

Versace Eros Flame je dosljedan, muževan miris, oda strasti i proslava senzualnog zanosa.
Olfaktivna obitelj: citrusna-začinsko-drvenasta

versace-eros-flame-2

Versace Eros Flame: Linija za kupanje i njegu

Linija proizvoda sastoji se od losiona za poslije brijanja i balzama za poslije brijanja, deo spreja i deo stika, gela za tuširanje i kupanje. Ovi luksuzni proizvodi za kupanje i njegu za svakodnevnu upotrebu ostavljaju kožu mekom i blago mirisnom, stvarajući trenutan i dugotrajan osjećaj ugode.

Uz dopuštenje: Martimex (sve fotografije)

Facebook Like Button