NUDO je jednostavno rečeno must-have

Remek-djelo moćne jednostavnosti, NUDO je usmjeren prije svega na žene, a manje na dragi kamen.

Tu je riječ o senzualnom doživljaju koji pruža kombiniranje kamenja i boja prema osobnim željama, riječ je o igranju s nepravilnim draguljima prošaranim bojama poput sočnih bombona. Prsten je to koji samouvjerene, neovisne osobe moraju imati i koji žude nositi. Nakit ogoljene ljepote, ikona koja stalno evoluira, nosi u sebi vitalnost i dovitljivost.

2017 - NUDO Rings by Pomellato_cold hues_1

Nakit NUDO je, jednostavno rečeno, must-have i to još od svog predstavljanja 2001. godine.

Tehnički izazovan, podsjeća na zaručnički solitaire – toliko da su i prsten i način na koji se kamenje brusi zaštićeni autorskim pravom, a može se nositi, nadograđivati i kombinirati u beskonačno mnogo doživljaja te na krajnje osobne načine miješanjem boja i tekstura onako kako to žena želi.

Jednostavnost je cilj koji se najteže postiže. Zahtijeva kreativnost i dozu smjelosti. NUDO posjeduje oboje i pretvara te značajke u čistu, emotivnu čežnju. I dinamičan je, upravo kao i moda: stalno se iznova kombinira i usklađuje te postojano razvija ostajući dosljedan svojoj specifičnoj osobnosti. Nudo je, baš kao i Pomellato, bezvremenski moderan.

2017 - NUDO Pendants

NUDO predstavlja slobodu da budemo ono što jesmo, sigurni od unaprijed zadanih pravila i ograničenja. Biti nekonvencionalan znači biti jedinstven, što je dubinska ljudska težnja koja je ovdje sažeta u nešto toliko lijepo i koloristično poput dragulja.

Stoga, zaputite se u Draguljarnicu Malalan – Cesarčevu 6-8 i uvjerite se i sami u čaroliju nakita Pomellato.