Obucite svog psića u božićno ruho

Kućni ljubimci mogu nas isto pratiti u našem adventskom raspoloženju. Double Trouble Dog Boutique u svojoj ponudi nudi idealne božićne poklone za četveronožne ljubimce, koji će izgledati čarobno u ovo blagdansko vrijeme, a istodobno će im biti toplo..

Ako ste vlasnik psića, onda se pod vašim borom svake godine nađe i jedan poklon za vašeg ljubimca

đ
Pronaći idealan poklon za nju ili njega uvijek zahtjeva puno muke i truda.

Ali više ne! Ovih blagdana vlasnici pasa mogu se opustiti i uživati jer vam predstavljamo Double Trouble Dog Boutique, novootvoreni webshop – butik za psiće koji nudi najslađe božićne poklone.

Prigodne hoodice/jaknice s motivima sobova i majice sa snjegovićem vjerovatno će više oduševit same vlasnike, jer će im psići u njima izgledati još slađi nego što jesu, a u ponudi su i personalizirani božićni poklon paketi u kojima će psići apsolutno uživati.

double-trouble-1

Double Trouble Dog Boutique se potrudio uljepšati blagdane psićima i njihovim vlasnicima. Misleći na svaki detalj, osmislili su tri različite božićne poklon kutije. Svaka poklon kutija dolazi u personaliziranom božićnom pakiranju, s imenom vaše njuškice i uz pismo Djeda Božićnjaka, dok je sadržaj različit.

Snowman box sadrži Hardy’s Mini ili Maxi kolačiće 225g i Fashion Style kost igračku, Santa box Hardy’s Mini ili Maxi kolačiće 225g, Fashion Style kost igračku i G-Win ili G-Win Grande ogrlicu, a Rudolph box Hardy’s Mini ili Maxi kolačiće 225g, Fashion Style kost igračku i Hype, Mexico ili Bjork maramu. Razveselite vašu najdražu njuškicu, a sebi olakšajte božićnu kupovinu, Double Trouble Dog Boutique vam daruje personalizaciju i besplatno božićno pakiranje spremno za pod bor.

double-trouble-3

Osim božićnih poklon kutija, u ponudi su preslatke pamučne hoodice i majice. Ugodna hoodica/jaknica na čičak za lagano oblačenje, namijenjena je svim malim i velikim pomoćnicima Djeda Božićnjaka, na sebi ima motive soba, a dolazi u dvije boje – crvenoj i zelenoj.
Predivna majica sa snjegovićem izrazito je mekana i udobna, savršenog kroja te od debelog 100% pamučnog makoa. Majica je napravljena u tipu trenirke sa cool snjegovićem na leđima, savršena je za tople šetnje ili šepuranje oko božićnog bora. Radi se o cozy majici, za pse sa stavom i stilom!

double-trouble-2

Double Trouble Dog Boutique nastao iz ideje dviju zaljubljenica u svoje psiće. Sonja i Petra krenule su od ideje da bi psići trebali izgledati dobro i moderno kao i njihovi vlasnici, ali da im u isto vrijeme bude ugodno.

Njihova želja i misija je da pomognu vašem najboljem prijatelju da bude moderan, elegantan i u trendu, kao što i mi svi sami želimo biti, i naravno, presladak kakav i je.

double-trouble-4

„Ljubav za pse je u našoj krvi. Mi vidimo ljubimce kao članove naše obitelji i želimo im uljepšati život u svakom pogledu, učiniti ga zabavnijim i uzbudljivijim. Stoga smo uložili veliki napor u proizvodnju elegantog dizajna, u izbor kvalitetnih tkanina i materijala kako bi kreirali posebne i zanimljive proizvode.

I najvažnije od svega, da svi proizvodi budu uz njihov dobar izgled i udobni vašem psu, a ugodni za oko njihovim vlasnicima. Proizvode od ostalih proizvođača biramo uz posebno inzistiranje na kvaliteti, dizajnu, praktičnosti i udobnosti“, objašnjavaju Sonja Kireta i Petra Miklenić, vlasnice Double Trouble Dog Boutique-a.

double-trouble-5

Ovaj jedinstveni online butik za pse želi ponuditi cjelokupnu ponudu, od svakodnevne ogrlice i zdjelice do ekstra posebnog outfita za svečanu prigodu. Njihov cilj je ponuditi najbolju kvalitetu i najnovije trendove po razumnim cijenama.

Osim samog webshopa, Sonja i Petra jedan dio asortimana same proizvode gradeći svoj brend za psiće – Double Trouble.

Unutar svog brenda u ponudi imaju ogrlice, dekice i marame koje same rade, dok vodilice od konopa ili kože, Doggy vješalice i Toybox igračke za njih izrađuju po njihovoj ideji.

Glavne zvijezde božićne kampanje Double Trouble Dog boutiquea su Balluk i Georges.

Facebook Like Button