Od Venecije do Istanbula vodi nas Rick Stein

Proslavljeni engleski chef Rick Stein svestrani je kuhar, učitelj, voditelj i autor, a ujedno i dobitnik brojnih nagrada za svoj rad.

od-venecije-do-istanbula

Kuhao je za bivšeg britanskog premijera Tonyja Blaira, za bivšeg francuskog predsjednika Jacquesa Chiraca i za Njezino Veličanstvo Kraljicu i princa Philipa. Autor je više knjiga o kuhanju i kuharica, a specijalizirao se za jela s morskim plodovima i kulturu prehrane vezane za područja uz more.

od-venecije-do-istanbula-2

U emisiji „Rick Stein: Od Venecije do Istanbula“, Rick kreće na nezaboravnu odiseju kroz Italiju, Hrvatsku, Albaniju, Grčku i Tursku, kako bi istražio kulinarsko bogatstvo na prostorima nekadašnjeg Bizantskog carstva.

od-venecije-do-istanbula-3

Tijekom svog putovanja, popularni kuhar istražit će poznatu stranu povijesti, ali i otkriti neke dobro skrivene tajne velikog carstva i kulinarskih običaja koji su se zadržali do danas.
Gledatelji će moći uživati u prekrasnim zdravim, laganim i ukusnim jelima istočnog Mediterana i Jadrana koja dobro idu uz sunce, rashlađeno vino i bistro, plavo more s otocima u daljini.

od-venecije-do-istanbula-4

Emisija „Rick Stein: Od Venecije do Istanbula“ počinje s prikazivanjem od 29. ožujka u 13:00h na kanalu 24kitchen.

Uz dopuštenje: Impressum komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button