Osvježavajući tim Gorenje igrača je spreman za FIFA World Cup

Gorenje prvi put sudjeluje na FIFA Svjetskom prvenstvu u nogometu Qatar 2022™ kao službeni sponzor.

Etabliranom europskom proizvođaču kućanskih aparata ovo je prilika za jačanje prepoznatljivosti i imidža marke izvan trenutnih okvira. U povijesti Svjetskog prvenstva postoji nogometaš koji je uspio na svom debiju – veliki Pele je još uvijek najmlađi igrač koji je igrao i osvojio Svjetsko prvenstvo.

gorenje frizider fifa nogomet 2022

Nevjerojatni Pele imao je samo 17 godina i 249 dana kada je pomogao Brazilu da osvoji svoj prvi trofej Svjetskog prvenstva 1958. Još uvijek je najmlađi igrač koji je igrao i osvojio Svjetsko prvenstvo.

Gorenje kao službeni sponzor predstavlja odabrane igrače svježine – službene proizvode FIFA Svjetskog prvenstva u nogometu Qatar 2022™.

Hladnjaci Gorenje brinu se za savršeno svježu i hrskavu hranu dulje vrijeme uz IonAir i MultiFlow 360° tehnologiju. Sustav AdaptTech prepoznaje vaše navike i optimizira temperaturu svaki put kada otvorite hladnjak, što će se tijekom Svjetskog prvenstva vjerojatno češće događati.

gorenje kuhinja frizider 2022

Ako mislite da vam ne treba klima uređaj Gorenje, budući da je u Europi zima u vrijeme prvenstva, možda će vam dobro doći za učinkovito grijanje, čak i kada vanjska temperatura padne na -22°C. Duboko udahnite između utakmica. Visoka nano tehnologija uvijek je spremna riješiti se bakterija i virusa u zraku vašeg doma.

Uz dopuštenje: Gorenje

Facebook Like Button