Otkrili smo skriveni raj – otočić Supetar najbolje je mjesto za ljetni hedonizam u Cavtatu

Ako ovo ljeto poželite ljetovati na predivnom Cavtatu otkrivamo vam gdje se možete ne samo kupati u Cavtatu već i hedonistički uživati u svakoj zraci sunca ili predivnim ljetnim valovima, drugim riječima naš prijedlog je otočić Supetar.

St.Pietro Restaurant & Lounge Bar supetar cavtat dubrovnik odmor

Kada je u pitanju kupanje u Cavtatu, opcije su neograničene! Osim poznatih plaža Rat i Cavtat, gdje god vidite mjesto za vašu ležaljku ili ručnik, uživat ćete u kristalno čistom i mirisnom moru juga Hrvatske. No, ako želite nešto posebno, pravi dragulj ovog područja je otočić Supetar.

obitelj kralj St.Pietro Restaurant Lounge Bar supetar

Supetar – oaza hedonizma

Supetar je mali, nenaseljeni otočić ispred Cavtata, površine svega 38.137 m². Unatoč svojoj veličini, nudi nezaboravne gastronomske i hedonističke užitke. Na nekoliko nivoa u ovoj oazi hedonizma možete rezervirati svoje mjesto za objedovanje, kušanje vina i koktela, ili jednostavno izležavanje u jednom od baldahina smještenih uz bistro plavo more s pogledom na zaljev i Dubrovnik.

St.Pietro Restaurant & Lounge Bar otok supetar cavtat dubrovnik

St.Pietro Restaurant & Lounge Bar

Za prave hedoniste, St.Pietro Restaurant & Lounge Bar je savršeno mjesto. Ovdje možete dekadentno ispijati omiljeni pjenušac, kušati najsvježije morske specijalitete ili naručiti odležano meso. Nakon što vas gliser doveze na intimni otočić Supetar, skriven od pogleda i uobičajene ljetne gužve, možete započeti uživanje u vrhunskom pršutu, domaćem siru i ostalim delicijama koje nudi obitelj Kralj uz najbolje sommelijere i kuharske majstore.

St.Pietro Restaurant & Lounge Bar dubrovnik cavtat supetar

Za one koji žele znati više

Znate li da je Cavtat, a posebno otočić Supetar, proglašen jednim od najpoželjnijih mjesta na svijetu za promatranje spektakularnog zalaska sunca? Zamislite sebe kako se opuštate uz čašu vina, gledajući kako sunce polako nestaje iza horizonta, dok more blista u zlatnim nijansama.

St.Pietro Restaurant Lounge Bar supetar cavtat

Hedonizam na otvorenom – St.Pietro Restaurant & Lounge Bar

Otočić Supetar nije samo mjesto za kupanje – to je mjesto za potpuno uživanje u životu. Na ovom malom komadiću raja, možete se opustiti u luksuznim baldahinima, uz bistro plavo more, s pogledom na zaljev i impresivni Dubrovnik. Svaki trenutak proveden ovdje je prilika za uživanje u životu na najbolji mogući način.

ljetovanje St.Pietro Restaurant Lounge Bar cavtat odmor

Kako doći do Supetra

Do Supetra se dolazi gliserom iz Cavtata. Ova vožnja traje svega nekoliko minuta, ali pruža spektakularan pogled na okolni krajolik i kristalno čisto more. Rezervacije za prijevoz i boravak na otočiću moguće su putem lokalnih turističkih agencija ili direktno kontaktiranjem St.Pietro Restaurant & Lounge Bara. Preporučujemo da unaprijed rezervirate svoje mjesto kako biste osigurali nezaboravan dan u ovoj oazi hedonizma.

St.Pietro Restaurant & Lounge Bar supetar pjenusac

Tko stoji iza ideje o malom raju na otočiću Supetar

Obitelj Kralj, koja vodi ovaj gastronomski raj, poznata je po svojoj strasti prema vrhunskoj kuhinji i kvalitetnim vinima. Svaki član obitelji pridonosi autentičnosti i izvrsnosti ovog mjesta, od sommelijera koji biraju najbolja vina do kuhara koji pripremaju delikatese koristeći lokalne sastojke. Njihova predanost detaljima i strast prema hedonizmu čine posjet Supetru i raskošno lijepom St.Pietro Restaurant & Lounge Baru nezaboravnim iskustvom.

St.Pietro Restaurant Lounge Bar cavtat odmor

Planirajte svoj posjet Supetru

Ako ste se odlučili za posjet otočiću Supetar, preporučujemo da unaprijed rezervirate svoje mjesto. Bilo da ste ljubitelj vrhunskih vina, morskih delicija ili jednostavno tražite mjesto za bijeg od svakodnevice, Supetar će vas oduševiti svojim ponudama.

Gdje god poželite osim poznatih plaža Rat i Cavtat, vjerujte gdje god vidite da ima mjesta za vašu ležaljku ili ručnik, uživat ćete u čistom i mirisnom moru samog Juga. Poželite li ipak malo ekstravagancije, odlučite se svakako posjetiti otočić Supetar koji će vas totalno osvojiti.

plaza supetar St.Pietro Restaurant Lounge Bar cavtat odmor

Za sve ljubitelje hedonizma i uživanja u životu, Cavtat i otočić Supetar su destinacije koje ne smijete propustiti. Pripremite se za nezaboravan ljetni odmor ispunjen suncem, morem i gastronomskim užicima.

Tekst i fotografije: Diana Mikloš, glavna urednica Wish hr portala

Facebook Like Button